LISCA PROGRAM ZA PLAŽU: KAD NA JEDNOM MESTU IMAŠ SVE ŠTO TI TREBA ZA ODMOR

 

Za leto 2015. Lisca je pripremila kompletnu kolekciju za uživanje na nekoj peščanoj plaži, u hladu borovine ili pored bazena. U današnje vreme, kada se skoro svakog dana zapitamo zašto dan ne traje malo duže od 24 sata, jer tada bi stigli da uradimo sve što želimo, koncept “sve na jednom mestu” više je nego savršen. Kupaći kostimi brenda Lisca obojiće plaže ovog leta živopisnim koloritom, razigranim dezenima, elegantnim modelima…Dizajneri ove kuće poigravali su se šarama, bojama i modelima. Linija Selection odiše glamurom, a neki modeli ukrašeni su pravim Swarovski kristalima, dok su kostimi iz kolekcije Cheek by Lisca veseli, savršeni za letnji odmor, a inspirisani su savremenom hipijevkom, koja ovog leta osvaja u jarkim bojama i cvetnim motivima. Neke modele možete i sami da kombinujete kako bi imali kupaći koji odgovara vašoj figuri.

Lisca_Kefalonia
Crno-beli modeli Kefalonija

Osim kupaćih kostima za žene i muškarce, letnja Lisca linija dopunjena je kompletnim programom neophodnim za odlazak na more – tu su papuče i torbe za plažu, haljine, kaftani, parei, peškiri…

Haljine za plažu od finog, laganog pamuka možete pronaći u modelima sa širim ili tankim bretelama, bez bretela, duže ili mini, sa razigranim cvetnim ili morskim dezenom, ili sasvim jednobojne.

Pareo nosite onako kako vam odgovara i u zavisnosti šta želite da sakrijete od drugih pogleda  – kao suknju ili haljinu, a boje i motivi na tkanju ni jednog trenutka vas neće ostaviti ravnodušnim.

This slideshow requires JavaScript.

Kaftan – kralj plaže koji vas ujedno skriva i razotkriva. Vazdušasto lagani, sa prelivima boja ili motivima leta, obavezan su dodatak uz vaši novi kupaći kostim.

Od dvodelnih kupaćih kostima teško je izabrati Top 10, ali posle dosta premišljanja, naš izbor izgleda ovako:

This slideshow requires JavaScript.

Među modelima koji će izvajati vašu figuru i iznenaditi vas odrazom u ogledalu, u Top 10 izdvojili smo:

This slideshow requires JavaScript.

Promocija Lisca programa za plažu za predstavnike medija održana je u utorak, 19. maja, u beogradskom klubu Ben Akiba. Direktor firme Lisca u Srbiji Gorazd Uratnik novinare je upoznao sa vizijom kompanije, kao i budućim planovima, a PR ovog brenda Ivana Ćosić sve prisutne podsetila je da Lisca ove godine slavi 60. rođendan. Srećno!

Foto: Lisca press