LIU JO MODNA RAZGLEDNICA JELENE ROZGE SA SPLITSKE POZORNICE

JELENA ROZGA za LIU JO (12)Jelena Rozga će i ove sezone nositi laskavu titulu brand ambasadorke za neodoljivi italijanski fashion brand Liu Jo. Popularna pevačica je na atraktivnim splitskim lokacijama savršeno predstavila sofisticirani duh branda, dok je iskusni zagrebački fotograf Goran Čižmešija zaslužan za street style fotografije koje prikazuju Liu Jo modnu arenu u kojoj Jelena ima glavnu ulogu. Šarmantna Splićanka bira raznolike tonove i krojeve s naglašenim detaljima koji ističu neprikriveni glamur istinske dive

JELENA ROZGA za LIU JO (7)Nova Liu Jo kolekcija donosi sofisticirani izgled za istinsku damu koja idilično spaja romantičnost i senzualnu privlačnost u elegantan i savršeno uravnotežen stil. Kroz modnu liniju, jeans modele i neizostavne asesoare, nova Liu Jo kolekcija donosi neodoljive komade za poslovne prilike, ali i slobodno vreme, a idiličan spoj boja i monohromatskih uzoraka odlično naglašava najbolje od kolekcije.

Elegantan i savršeno uravnotežen stil počiva na autentičnoj eleganciji koja proizlazi iz brige o detaljima, a savršeno se uklapa u moderan, urbani i poslovni outfit, ali i ležerne svakodnevne kombinacije.

Foto: Goran Čižmešija za LIU JO