MINIMAL FANTASY: APARTMAN ZA ODMOR U 12 NIJANSI RUŽIČASTE

pink enterijer Patricia Bustos Studio prepustio se “estetskom ludilu” s ciljem da u srcu Madrida (Španija) stvori upečatljiv jarkoružičasti enterijer stana za iznajmljivanje. Enterijeristi su u stanu za odmor koristili 12 različitih nijansi.
– Želeli smo da kreiramo nešto upadljivo kako ne bi ostali neprimećeni, jer, u Madridu je ponuda smeštaja za odmor ogromna i morate se razlikovati ako želite da neko ponovo iznajmi stan – navode predstavnici Patricia Bustos Studia.
Stan od 55 kvadrata smešten je u stambenoj zgradi iz 1950. lociranoj na nekoliko koraka od živopisnog madridskog trga Puerta del Sol.

pink enterijer Stan je prvobitno projektovan sa samo jednom spavaćom sobom i jednim kupatilom, ali je tim dizajnerskog studija napravio novi nacrt po kojem stan može da primi i više gostiju od jedne porodice, na primer. Sada ima dve spavaće sobe i dva kupatila. Kuhinja je odvojena od dnevnog boravka, tako da, ako je potrebno, i u njemu može spavati još dvoje gostiju.
Enterijer stana je isključivo u pink tonovima, jer to je jedan od načina da goste izvedete iz njihove zone komfora i naterate ih da sanjaju – smatraju dizajneri podsećajući da je pink već boja čitave generacije, generacija hrabrih, onih koji se ne plaše promena.pink enterijerpink-enterijer

pink kupatilo

Foto: www.dezeen.com