MODNI SPEKTAKL U PORTOROŽU POVODOM 60. ROĐENDANA LISCA BRENDA

Lisca defile

Glamuroznom proslavom u Portorožu kompanija Lisca obeležila je 60. rođendan kome su prisustvovali Liscini domaći i strani poslovni partneri iz više od 30 država. Tim povodom upriličena je gala modna revija donjeg veša i kupaćih kostima ovog brenda koji će obeležiti proleće i leto 2016. Nostalgičnim izborom muzike Lisca je sve prisutne provela kroz šest proteklih decenija, jer o našoj najiintimnoj odeći brine još od 1955. godine. Ovu raskošnu modnu priču obeležili su moderni, elegantni i senzualni modeli donjeg veša i kupaćih kostima koje je kreirao tim modnih kreatorki, na čelu sa direktorkom razvoja u Lisci, Dragicom Gantar. Dizajnerke Marjana Češnjevar, Suzana Gorišek, Klementina Kranvogel, Melita Letnar i Maja Ratajc kreirale su trendove za sledeću sezonu koje odlikuje širok spektar boja i atraktivnih dezena. Večna crna je sada rame uz rame sa kraljevskoplavom i različitim nijansama ljubičaste i zelene. Razigrana kolekcija Cheek by Lisca je oduševila živahnim, svežim izborom prolećnih boja kao što su žuta, roze i zelena. Kolekcija kupaćih kostima donosi ne samo pastelnu eleganciju, energične boje i cvetne dezene, već i jednobojni glamur i zavodljive animal motive na smelim modelima koji će biti dostupni u najrazličitijim kombinacijama.

Modna poslastica sačuvana je za kraj revije kada je prikazana ekskluzivna linija donjeg veša Prestige, koja je kreirana posebno za ovu priliku. Videli su se sofisticirani krojevi u belim, zlatnim i bakarnim nijansama, romantična čipka, vez i kristali dočarali su raskošnu, provokativnu i senzualnu kolekciju koja je spremna za sledeću godinu. Modnom pistom prošetala se internacionalna ekipa manekenki, među kojima je zablistala i naša Aleksandra Tasić koja se nakon osvojene titule prve pratilje na takmičenju Miss Bikini 2012. godine u Kini, otisnula u svet i uspešno radi, ne samo u Evropi, već i u Aziji. Sa piste se zavodljivo smešila u Liscinim modelima koji su joj savršeno pristajali, a pored nje smo mogli da vidimo i Tinu Katanić iz susedne Hrvatske, koja je 2006. proglašena za kraljicu Hrvatske.


1. Goran Kodelja, generalni direktor Lisca d.d. i Ivana Ćosić, PR za Lisca Srbija
2. Dobrila Uzelac, komercijalista Lisca Beograd, Gorazd Uratnik, direktor Lisca Beograd i Gordana Živković, organizator maloprodajne mreže Lisca

Foto: Lisca press & Mediaspeed