Modni trendovi jesen/zima 2020-21: Dizajneri su kreirali, mi smo pronašli identične, dostupne komade

 

modni trendovi jesen zima 2020

Modni dizajneri verovatno nisu ni slutili da svoje kreacije i trendove za jesen/zimu 2020-2021. neće baš imati ko da ponese. U globalnoj pandemiji koja je odnela 1,5 miliona života, u kojoj su milioni ljudi izgubili posao i ostali bez primanja, u godini kada se uglavnom radi od kuće, bez mogućnosti okupljanja i druženja… nije baš mnogima stalo do mode.

Dizajnerski i svima dostupni detalji

Ali, živi u nama neka nada da će biti bolje. Nadam se. Svoju ljubav prema modi i trendovima još uvek možemo da zadovoljimo. Ako ne originalnim dizajnerskim komadima, onda bar sličnim, ili identičnim detaljima, dostupnijim skoro svima. Modne kuće Fendi, Prada, Dior, Jil Sander i Marc Jacobs preporučuju za ovu jesen/zimu svoju modnu priču. Mi smo pronašli detalje, pa skoro identične. Na vama je da odaberete i stilizujete se. Bar za odlazak u supermarket 😉

modni trendovi jesen 2020

Fendi predlaže oversize džempere upasane u raskošnu suknju A kroja. Džemper ima rolku, visoke ranfle na balon/puff rukavima, a pletivo je krupnog boda u bež/oatmeal nijansi. Ako vam se ova kombinacija sviđa u Zara radnjama potražite skoro identičan džemper, bez rolke doduše, po ceni od 3.290 din.

modni trendovi jesen zima 2020

Marc Jacobs ove sezone oblači satensku košulju i pantalone ravnog kroja, s posebnim akcentom na dupli kaiš. Jedan, uži na panatlonama, a drugi samostalan, širok, nošem visoko ispod grudi. Satenska košulja je uvek dobra ideja, što bi se reklo. Treba je imati u boji koju volite i nosite. Ovu smo pronašli u H&M radnji po ceni od 1.299 din. modni trendovi jesen zima 2020Prada nas je ove sezone iznenadila modelom “Chunky Welly Boot”. Nimalo ženstvene, nezgrapne, gumene, sa visokom platformom i krupnim kramponima. Hoće li ovo stvrano biti žestoka zima, kako nam Prada najavljuje ovim čizmama. Naš model je bar mnogoooooooooo ženstveniji. Stradivarius, 5.990 din.

modni trendovi jesen zima 2020

Dior ne odustaje kariranog dezena. Često monotonu zimsku garderobu, tartan motiv uspeva da “rabije”. Modni urednici mogu da posvedoče da se ove sezone google pretraga” tartan kaputi i sakoi” uvećala za 451% . Pa vi vidite! Nemamo isti, ali vrlo sličan Reserved kaput – 15.999 din.

modni trendovi jesen 2020

Jil Sander ne ume da razočara. Ako volite minimalizam i eleganciju. Oker cipele na štiklu, sa V izrezom kombinuje uz pune, pletene sive čarape i raskošni crni kaput, asimetričnog kroja. Savršeno! A ove kožne Mango cipele bi zaista mogle da pariraju. Cena_ 7.990 din.