Moroccanoil Treatment Purple: Ljubičasto ulje za korekciju tona plave kose

Moroccanoil Treatment Purple je novitet Moroccanoil kolekcija kozmetike za kosu na bazi arganovog ulja, a namenjen je za plavu, posvetljenu ili sedu kosu. “Ljubičasto ulje” formulisano je za korekciju tona, jer je unapređeno ljubičastim pigmentima za suzbijanje smeđkaste/mesingane boje. Bogata arganovim uljem i ekstraktom lanenog semena, lagana formula olakšava stilizovanje kose, pojačava sjaj i regeneriše kosu, ali i održava boju.

Moroccanoil Purple oil ljubičasto ulje za plavuše

Moroccanoil Treatment Purple neutrališe metalni ton na plavoj kosi

Moroccanoil Treatment Purple specijalno je kreiran za potrebe plave, posvetljene i sede kose kako bi se neutralisao smeđkasti ton i sprečila pojava neželjene žute i narandžaste nijanse tokom vremena, što je uobičajeno za tretiranu plavu kosu. Ovu bogatu, ali laganu formulu obogaćenu arganovim uljem kosa odmah upija i tako je “ukroti” kako bi se lakše stilizovala, imala bolji sjaj i mekoću.

Ljubičasto ulje trenutno vraća živost i sjaj kosi, čini da kosa bude dugotrajno glatka, ne dozvoljava da se kosa mrsi, olakšava stilizovanje kose i pravljenje želejnih frizura, a i ubrzava vreme sušenja fenom. Osim što neutrališe taj metalni ton na kosi, višenamenska lagana formula “ljubičastog ulja” štiti je od termičkog oštećenja i pomaže kosi da izgleda zdravije. Zanimljivo je da je nakon sprovedenog ispitivanja, 95 odsto potrošača reklo je da novo ulje osvežava istaknute delove već nakon samo jedne upotrebe.

Moroccanoil Treatment Purple možete nabaviti po ceni od 2.400 din/25ml, dok bočica od 50ml košta 4.300 din.

Moroccanoil ljubičasto ulje

Moroccanoil Purple oil

Moroccanoil Purple oil za plavuše

Foto: press