MOROCCANOIL predstavio nove profesionalne boje za kosu

Moroccanoil brend, čuven po svojim proizvodima na bazi arganovog ulja, od sada u svom asortimanu ima i profesionalne boje za kosu. Koloristi će će ubuduće svojim klijentima moći da ponude čitav niz usluga koje pružaju živopisnu, dugotrajnu i blistavu boju. Srž kolekcije Moroccanoil negujućih boja su zaštićeni sistemi ProArginine + ArganID, koji štite i neguje kosu tokom usluge bojenja. ProArginine je tip aminokiseline koja prirodno nalazi u vlaknima kose, dok je ArganID tehnologija koja u sebi ima pozitivno naelektrisane mikro čestice, koje su privučene negativno naelektrisanim vlasima kose.

Moroccanoil profesionalne boje za kosu ne menjaju nijansu duže od 9 nedelja

Moroccanoil profesionalne boje za kosu formulisane su tako da imaju brojne koristi za kosu:
– 64 odsto je pojačan sjaj kose
– 9 i više nedelja kosa ima jarku salonsku boju
– 96 procenata klijenata ima opštu udobnost kože glave.
Color Rhapsody Permanent Cream boje postižu do 100 odsto pokrivenost sede kose, uz boju koja je vibrantna i tačna u ton, dok je kosa 72 procenata vidljivo sjajnija. Dostupne su u 68 nijansi, od bogatih prirodnih do vibrantnih modnih tonova.
Color Calypso demi-permanentna boja omogućava postizanje neponovljivog sjaja, jasnoće boje i dugotrajnu vibrantnost, koja za 52 odsto povećava sjaj kose.
Color Infusion mix ton olakšaće dobijanje jedinstvene nijanse, za intenzivnije, nautrališuće ili pastelne rezultate.

Nove nijanse predstavljene na događaju u hotelu Hilton

Lansiranje Moroccanoil boja za kosu održano je u hotelu Hilton Beograd, u društvu vrhunskih kolorista Srbije, a program je vodio Michel Baltazar, član Moroccanoil umetničkog tima, koji je svoje iskustvo stiliste stekao kao direktor frizure i šminke za Bombai Times Fashion Week,
kao i na snimanju editorijala za časopise Vogue, Elle, Rolling Stone i mnoge druge.
Najvažnija uloga proizvoda za oblikovanje i bojenje kose je stvaranje lepote. Moroccanoil to radi savršeno. Raduje me i ponosan sam što se moja i filozofija Moroccanoila poklapaju i rade u sinergiji – istakao je Michel Baltazar.
Gareth Hassall, regionalni menadžer edukacija za Moroccanoil predstavio je kompletan portfolio permanentnih i demi-permanentnih boja i posvetljivača za kosu sa posebnom tehnologijom, koja pruža izuzetnu zaštitu tokom celog procesa kolorizacije.

Foto: press