NAJLAKŠI FOTOAPARAT NA SVETU: UPOZNAJTE IDEALNOG SONY SAPUTNIKA U SVAKOJ AVANTURI

Sony_HX90V_fotografija 1Novi Sony DSC-HX90V fotoaparat postaće vaš verni partner na svakoj destinaciji, bilo da ste se ove sezone odlučili za razledanje znamenitosti svetskih metropola ili za uživanje u morskim prizorima. Ovaj model najlakši je kompaktni fotoaparat na svetu u svojoj klasi. Posebno je dizajniran da zadovolji nestrpljivog putnika u vama koji želi da zabeleži svaki trenutak sa nezaboravnog putovanja. Sviđaju vam se ornamenti na fasadama velelepnih zgrada u Italiji? Vidite delfina na horizontu? Bez brige, sa novim HX90V fotoaparatom ne postoji daljina koja će vas sprečiti da napravite impresivnu fotografiju! Zahvaljujući visoko kvalitetnom optičkom zumu od 30x sa lakoćom ćete „približiti” udaljene objekte i uslikati neverovatne detalje.

Sony_HX90V_fotografija 3Model HX90V toliko je malen da staje u svačiji džep, pa čak i u najmanju žensku torbicu. Uprkos minijaturnim dimenzijama, visok kvalitet fotografija je zagarantovan korišćenjem automatskih podešavanja, a takođe možete da oprobate svoje veštine i u manuelnom režimu. Karakteristike ovog Sony modela su neverovatno brz auto-fokus, stabilizacija po pet osa, kao i Optical SteadyShot stabilizacija, čime se eliminiše podrhtavanje fotoaparata pri zumiranju na velikoj razdaljini.

Sony_HX90V_fotografija 2Ako poželite da zabeležite trenutke vaše dece dok prave kule u pesku, uradite to kamerom! Fotoaparat HX90V napraviće vam najdraže suvenire sa letovanja u obliku snimaka u HD rezoluciji, sa zvukom visokog kvaliteta. Jarka sunčeva svetlost često može da izazove smetnje pri fotografisanju, ali ne i ukoliko vaš fotoaparat poseduje elektronsko tražilo. Bilo da ste u Sahari ili na obali Egejskog mora, tražilo omogućava jasan pregled kadrova bez obzira na jačinu svetlosti.

Sony_HX90V_fotografija 4A ako ste od onih koji dan započinju jutarnjim selfijem, uradite to uz pomoća modela HX90V! Zahvaljujući rotirajućem LCD ekranu jasno možete da vidite kako ćete da izgledate na fotografijama. Uz to, ovaj fotoaparat omogućava vam da se odmah pohvalite prijateljima i postavite slike na društvene mreže uz pomoć brze Wi-Fi konekcije preko telefona ili tableta, a vašu tačnu lokaciju otkriće im ugrađena GPS tehnologija. Da bi sve vaše vredne uspomene bile sačuvane na sigurnom mestu, ne zaboravite da sa sobom ponesete Sony memorijsku karticu brzih performansi – Sony SF-UX2 SD karticu vrhunske brzine, a obezbeđuje i podršku za HD fotografije i video snimke. Aparat poseduje i zaštitu od udaraca i otporan je na ekstremne promene temperature – znači uspomene su sačuvane!
Foto: Sony press