NAJLEPŠE ZIMSKE HALJINE SA AKTUELNIH SNIŽENJA

Januar je savršen da u svoju kolekciju odeće dodate sve ono, ili bar poneke detalje, koji vam nedostaju, a oduvek ste ih želeli. Zimska sniženja su i najbolji način, ne samo da obnovite garderober, već i da se pripremite za sledeću sezonu hladnih dana. Naravno, to važi za sve one klasike koji su se našli na vašoj listi želja, jer oni će uvek biti u trendu. Za crni ili kaput, kao i za dobru vunenu haljinu, na primer, ne važe sezonski trendovi. Jer, uvek su u trendu, a vaš novčanik će ostati puniji.
Dobra zimska haljina ne mora da bude zimska. To jest, ne mora baš da bude pletena, od vune ili nekog vunenog štofa. Dovoljno je da nije previše letnja i tanka i dovoljno duga da lepo pristaje uz duge čizme. Čak i ako nađete haljinu koju biste mogli da nosite i tokom lepšeg vremena, i mnogo vam se dopada kako vam stoji i koliko je jeftina u tom trenutku – kupite je. Lako ćete je iskombinovati sa toplim džemperom/tunikom ili sakoom i tako je nositi i tokom zime.
O haljini ne treba previše pričati. Jednostavan, a veoma moćan modni detalj. Vredi da ga imati za svaku sezonu bar po jedan. A za ovu zimsku, najbolje su one tople haljine sa rolkom, od tvida, štofa, ekokože… U jednom komadu obučene ste od glave do pete. Mango, 2.590 din. Zara, 3.290 din.

Stradivarius, 1.990 din.Reserved, 1.990 din. Zara, 3.290 din.Reserved, 3.290 din.

Reserved, 3.290 din.Lindex, 3.590 din. Mango, 2.590 din. 

 

Foto: Zara, Mango, Reserved, Stradivarius, Lindex