STIŽE TREĆI NASTAVAK KULTNE KRIMI KOMEDIJE “LOŠI MOMCI ZAUVEK”

Posle 25 godina od prikazivanja prvog dela, treći nastavak kultne krimi komedije Loši momci zauvek ponovo donosi savršenu kombinaciju akcije i humora! U bioskope širom zemlje stiže 16. januara 2020, a Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) vratili su se kako bi još jednom, po poslednji put, u zajedničkoj akciji, na svoj poseban način, kriminalce strpali tamo gde im je i mesto – iza rešetaka!
Za američkog producenta Džerija Brukhajmera, ponovno „oživljavanje“ kultnih likova i njihovog sveta bilo je nešto što su on i njegov tim dugo planirali. Posebno mu je drago što će publika imati priliku da ponovo provede neko vreme sa Mikeom i Marcusom – lošim dečacima.
– Film je prepun neverovatnih trikova, sjajnih novih likova i iznenađujućih otkrića. Čak i ako niste videli prethodne filmove o „Lošim momcima“, uskočite pravo u ovaj i zaljubićete se u ove likove i vožnju kojom vas vode – ističe Džeri Brukhajmer.
Ovog puta naši omiljeni „loši momci“ su nešto stariji, ali su podjednako opaki. Iako Marcus (Martin Lawrence) svom dugogodišnjem partneru Mikeu (Will Smith) najavljuje skorašnji odlazak u penziju, Mike ga nagovara da učestvuje u još jednoj ludoj misiji.
Film „Loši momci“ s Willom Smithom i Martinom Lawrenceom izašao je 1995. godine i oduševio publiku širom sveta sjajnim spojem akcije i komedije. Film je Smitha i Lawrencea lansirao među najveća holivudska imena, a obojici je to tada bilo prvo pojavljivanje na filmskom platnu.

Foto: press