Nespresso VERTUO – novi sistem za uživanje u 5 različitih dužina kafe

Nespresso predstavlja novinu – Vertuo aparat, koji jednim pritiskom na dugme nudi mogućnost da uživate u čak 5 različitih dužina kafe. Svetski poznati brend Nespresso, inače pionir koncepta pripreme kafe u kapsulama, na domaće tržište doneo je novu definicuju kafe u vidu Vertuo sistem za pripremu omiljenog napitka željene dužine.

nespresso vertuo

Nespresso Vertuo aparat priprema i dužu i kraću kafu kremaste teksture

Vertuo uz pomoć inovativne tehnologije priprema kafu, koja ima izuzetnu punoću ukusa, a njena kremasta tekstura sigurno će zadovoljiti i one sa najistančanijim ukusom. Novina, koja će oduševiti prave poznavaoce i ljubitelje kafe, jeste i to što je uz pomoć Vertuo aparata moguće da sa samo jednom kapsulom i samo jednim pritiskom na dugme, pripremite kafu u kojoj možete da uživate tokom celog popodneva. Osmislite nove rituale, podelite Vertuo najduže kafe sa članovima porodice, prijateljima, kolegama. Nema ničeg lepšeg od zajedničkih trenutaka provedenih uz šoljicu kafe. Takođe, kada govorimo o izboru kafa ova linija nudi čak 35 potpuno različitih. Uz pomoć četiri veličine kapsula možete da pripremite 5 različitih dužina kafe – od klasične Espresso do velike šolje.

Kako funkcioniše ovaj sistem i po čemu je još poseban?

Uz novu Nespresso CentrifusionTM tehnologiju, jednim pritiskom na dugme možete da pripremite kratku ili dugu kafu i obe će imati vrhunsku kremastu teksturu i punoću aroma. Inteligentni sistem ekstrakcije pruža neverovatno visok nivo preciznosti jer Vertuo aparat prepoznaje bar – kod na kapsuli i u skladu s očitanim informacijama, prilagođava parametre kako bi pripremio najkvalitetniju kafu u željenoj dužini. Virtuozno, zar ne? Zato se zove Vertuo!
– Naziv Vertuo i potiče od reči “Virtuoso”, što znači ovladavanje stručnošću. Ovakav naziv nije slučajno odabran. Cela linija ima za cilj da ponudi ljubiteljima različitih dužina kafe najbolju, najkvalitetniju kafu iz samo jedne kapsule. A s obzirom na to da je višesatno ispijanje kafe naša tradicija, ne sumnjamo u to da će Vertuo linija uskoro postati hit i kod nas – izjavila je Bojana Guteša, regionalna direktorka marketinga za brend Nespresso.

Novi aparat predstavljen na Nespresso Vertuo brunchu

Predstavljanje nove linije obeleženo je Vertuo brunchom u beogradskom restoranu “City Garden” gde su se okupili brojni predstavnici medija i influenseri. Posle gastronomskih specijaliteta, koji su se savršeno slagali uz Nespresso Vertuo arome, gosti su uživali u ukusima najkvalitetnije kafe. Imali su priliku iz prve ruke da saznaju sve o novoj Vertuo liniji, a masterclass je održala Nespresso Coffee ambasadorka Maja Milovanović.
Vertuo liniju možete pronaći i na Nespresso web shopu, kao i u Nespresso buticima. Budući da se radi o novoj liniji, najbolje je da posetite najbliži Nespresso Boutique, jer će vas tamo dočekati ljubazno osoblje uz čije ćete savete odabrati kapsule i Vertuo aparat.

nespresso VERTUO sistem

nespresso VERTUO aparat

nespresso VERTUO

nespresso VERTUO aparat

Foto: press