Noćni i “žestoki” KILIAN parfemi inspirisani legendama žestine – DŽINOM i KONJAKOM

By Kilian The Liquors parfem cena Parfemski brend Kilian Paris predstavlja dva nova parfema, iz takođe nove linije The LiquorsAngel’s Share i Roses on Ice. Inspirisana konjakom i džinom, tim legendama žestine, nova linija od dva parfema kreirana je kako bi obezbedila opojni mirisni podsticaj za nastavak provoda do zore – za onaj trenutak kada je raspoloženje pregrejano, a ekstravagancija dozvoljena. Oba parfema pripadaju porodici noćnih mirisa koji se razbuktavaju u trenutku najboljeg provoda.Angel's Share by Kilian

Angel’s Share

Kao potomak renomirane francuske porodice koja proizvodi konjak, Kilian Hennessy osetio je potrebu da serijom The Liquors oda počast poreklu i precima. Zaputivši se kroz vremenske dimenzije Hennessy podruma, Kilian se inspirisao onim “anđeoskim delom” konjaka koji nestane kroz nevidljive pukotine iz hrastovih buradi tokom dozrevanja pića. Ta misteriozna izmaglica, tih nekoliko anđeoskih gutljaja poklonjenih božanstvima vinskih podruma, pretočeno je u mirisne note parfema The Angel’s Share. Ovaj parfem pokušava da u sebi sažme sam duh konjaka, uz tople drvene i začinske note hrasta, konjaka, sandalovine, cimeta i vanile, kreirajući spoj koji bi i anđele doveo u iskušenje. Cena: 22.680 dinara.

Roses on Ice

Može jedan džin na ledu sa laticama ruže i krastavcem? Kilian je omiljeno piće svoje supruge izabrao kao inspiraciju za parfem – džin preliven preko masivnih kocki svežeg leda sa dodatkom limete. Roses on Ice otvara se pljuskom kapljica vode sa krastavcem u koji uleću razigrane note kleke, stvarajući iluziju ledene svežine. Majske ruže su ovu svežinu obavile svojim raskošnim plaštom i spustile na podlogu od sandalovine i mošusa. Cena: 22.680 dinara.

The Liquors by Kilian parfem cena dinara

Foto: press