NOVA MODNA SARADNJA: ERDEM DIZAJNIRAO ŽENSKU I MUŠKU KOLEKCIJU ZA H&M

ERDEM, dizajner iz Londona koga obožavaju i slavne ličnosti i ljubitelji mode, novo je ime na spisku dosadašnjih ekskluzivnih modnih saradnji kuće H&M sa čuvenim dizajnerima. Erdem je za H&M dizajnirao novu kolekciju za žene i, po prvi put, kolekciju za muškarce. On veruje u moć lepote istražujući istorijske momente i lične priče u svakom komadu koji kreira. U kolekciji ERDEM x H&M predstaviće i osvežiti dizajnerske teme iz nekih od svojih najslavnijih linija, igrajući se sa printovima, tekstilima i delikatnom izradom koji su ga proslavili.

– Srećan sam što sarađujem sa H&M i što mogu da istražim svoj rad na potpuno novi način, uključujući rad na muškoj kolekciji što nikada pre nisam radio. Takođe, veoma je uzbudljivo raditi sa Bazom Lurmanom, jednim od najznačajnijih pripovedača našeg doba – kaže Erdem. Inače, vizionar i filmski umetnik Baz Lurman oživeće novu liniju svojim jedinstvenim pripovedanjem.
– Moda je za mene uvek više od pukog odevanja, to je način izražavanja – samostalna umetnička forma. Uzbuđen sam što sarađujem sa ERDEM i H&M i što ću otkriti priču o ovoj jedinstvenoj kolekciji – rekao je Baz Lurman.
Kolekcija ERDEM x H&M biće u prodaji od 2. novembra u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj ulici kao i u odabranim radnjama širom sveta.

Foto: press