Nova Viber funkcija: Napravite Podsetnik u opciji Moje beleške

viber My Notes ReminderJoš jedan novitet stiže iz kompanije Viber – lako pravljenje Podsetnik/Reminder za obaveze i druga važna zbivanja u delu Moje beleške/ My Notes. Pomoću ovog noviteta korisnici će moći da imaju pregled nad svim svojim porukama i podsetnicima unutar iste aplikacije – lake za upotrebu i posvećene zaštiti njihove privatnosti.

Viber Podsetnik – da se nešto ne zaboravi!

Kako se život stalno ubrzava, a prenatrpani planovi postaju još haotičniji usled promena koje je nametnula pandemija, pravljenje podsetnika i spiskova obaveza postaje i važno i neophodno. Samo tako ćemo uspeti da kontrolišemo zbivanja u našoj svakodnevici. Treba se setiti svih rođendana, ispita, konferencijskih poziva… a to baš nije lako. Pomoću nove Viber funkcije Podsetnik/ Reminder u opciji Moje beleške/My Notes, korisnicima će na istoj platformi biti na raspolaganju lako primenljiva rešenja kojima će moći da organizuju svoje vreme – kao i da razmenjuju poruke sa svojim kolegama, članovima porodice i prijateljima.

Kako aktivirati „Napravi podsetnik“

Ova funkcija aktivira se dugim pritiskom na bilo koju poruku u Mojim beleškama/ My Notes i odabirom opcije „Napravi podsetnik/ Reminder“. U nastavku se bira vreme, datum za podsetnik i da li će se on ponavljati – i podsetnik će se pojaviti na njihovom mobilnom telefonu u određeno vreme. Ova funkcija dopunjuje one koje su već prisutne u Mojim beleškama, koje omogućavaju korisnicima da:
– prave beleške za obaveze, događaje i druge svrhe
– označe svoje obaveze kao „obavljene“ i sakriju one koje su završene
– prosleđuju poruke iz četova sa drugim korisnicima u Moje beleške. Takve poruke će sadržati informaciju o tome iz koje prepiske su nastale, kako bi korisnik uvek mogao da prizove sadržaj četova. Funkcija je trenunto dostupno za Andoid sisteme, a uskoro će biti i za IoS.

Funkcija za kontrolu događaja

– Prepoznali smo potrebu naših korisnika da kontrolišu zbivanja u njihovim životima i brzo se prilagođavaju novim okolnostima koje se često menjaju, iz minuta u minut. Zbog toga smo veoma srećni što predstavljamo novu funkciju koja će im pomoći da usklade sve svoje poruke i podsetnike unutar iste aplikacije – lake za korišćenje, koja u potpunosti uvažava vrednost i važnost njihove privatnosti – izjavio je Ofir Ejal, glavni operativni menadžer Vibera.

Foto: press