NOVI JULIETTE HAS A GUN PARFEM: TERAPIJA ZA SREĆU UZ SUNNY SIDE UP

Zamišljen kao “terapija za sreću”, novi miris Sunny Side Up brenda Juliette Has a Gun priziva trenutke slobode i bezbrižnosti – one tople dane u kojima nam se čini da sunce nikada neće zaći, da je vreme stalo, momenat blaženstva u kom su sva čula budna, u kom čak i neukrotiva, buntovna Džulijet polaže oružje i otkriva sav svoj šarm. 

Da bi slikom prikazao ovu atmosferu, ilustrator je koristio mešavinu nevinih i erotičnih simbola. Sveprisutna žuta boja poznata je po stimulativnom dejstvu, a njena prava nijansa podići će nam duh i ojačati samopouzdanje: to je boja sigurnosti i optimizma.
– Želeo sam da stvorim miris koji pobuđuje osećaj sreće i pozitivne misli. Započeo sam sandalovinom, drvenastom notom mekih tonova. Naglasio sam je mošusom, uz dodir jasmina i kokosovog mleka. Miris je za mene reminiscencija žute, zato je ova boja i simbolično odabrana za novi parfem.
Poznati ilustrator Jamie Cullen bio je moj izbor za rad na crtežu koji oslikava miris. Njegov koloritni pop-pristup mi se veoma dopada – rekao je povodom kreiranja novog, suncem okupanog mirisa Romano Riči, tvorac brenda Juliette Has.
U gornjim notama su amiris drvo, jasmin lakton, apsolut vanile. Srce parfema čine sandalovina, apsolut irisa i jasmina, a bazu ambreta, Iso E super, salicilati.
Juliette Has a Gun parfeme možete naći u beogradskoj Metropoliten parfimeriji po sledećim cenama:
100 ml, EDP – 13.860 din.
50 ml, EDP – 10.710 din.

Foto: press