NOVI JULIETTE HAS A GUN PARFEM: ZIMA JE ZA SENZUALNI OUD

Oud ili agar, ta skupocena supstanca koja unosi nemir i magiju istoka u prostor oko vas, interpretirana u mnogim parfemima, još nije istrošila svoje čini. Svojim komplikovanim i varljivim karakterom u kom se slast i animalno, senzualno i oporo mešaju u jedinstvenoj opojnoj i zbunjujućoj kompoziciji, oud je nadahnuo Romana Ričija za kreiranje novog parfema In the Mood for Oud za brend Juliette Has a Gun.

– Oud je poznat kao veoma kompleksan miris. Kompleksan… Nismo li svi mi takvi? Odlučio sam da mu dodam svoju dozu misterije, sa bergamotom kao gornjom notom. Svežina bergamota maskira osnovni miris. Žena koja nosi In the Mood for Oud ogrnuta je crvenim velom, ona zna kako da vodi svoju igru. Senzualna, onako kako samo žena Orijenta to ume da bude, ona neprimetno spušta svoje čini na vas. Dok se osvestite, već ste potpali pod njih – kaže o novom mirisu Romano Riči.
In the Mood for Oud osvaja vas na više načina. Osvežavajuće, citrusne note bergamota poigravaju se vašim čulima, pre nego što miris otkrije svoje pravo lice. Svež i bezazlen u prvi mah, njegova je priroda, uistinu, senzualna, a srce divlje. Tople i privlačne note ouda vas obuzimaju, a na njihove čari iz pozadine se nadovezuju slatka zrna tonke, da upotpune magiju.
U gornjim notama su bergamot, u srednjim oud, papirus, šafran, malina, dok su u baznim notama apsolut vanile i mahuna tonke.
Cena: 27.720 din/100ml

Text: Ljilja Grujić Foto: press