STIŽE NOVI VIBER 10: OD SADA MOGUĆI GRUPNI POZIVI I ČETOVI SA SKRIVENIM BROJEM

Upoznajte se sa Viber 10 – novom verzijom jedne od vodećih svetskih platformi za razmenu poruka. Nova verzija ima novi dizajn koji poboljšava korisničko iskustvo i optimizuje performanse koje čine slanje poruka 2 puta bržim. Novi dizajn donosi i ova poboljšanja za korisnike:
– jednostavnu navigaciju, jednostavno se krećite kroz aplikaciju na jednostavnijem i elegantnijem interfejsu u kom je lako pronaći upravo ono što vam je potrebno i to upravo tamo gde ga i očekujete.
– jednostavan pristup jer korisnici dobijaju sve privatne i grupne razgovore, zajednice, četbotove i omiljeni sadržaj na jednom glavnom ekranu
– jedinstveni ekran svih poziva. Na novom ekranu na opciji “Pozivi” korisnici mogu da pronađu svoje nedavne pozive, da pristupe svim kontaktima iz telefonskog imenika i upravljaju svojom Viber Out pretplatom.
Viber 10 uvodi i dve potpuno nove funkcije koje ističu glavnu vrednost Viber aplikacije kao efikasne, moćne i privatne komunikacione platforme.
Četovi sa skrivenim brojevima u Viber community omogućuju korisnicima da međusobno komuniciraju bez potrebe za razmenom telefonskih brojeva. To omogućava spontanu i neobaveznu interakciju s novim ljudima koje korisnici upoznaju unutar zajednica, a da pritom sačuvaju svoju privatnost i bezbednost. Korisnici mogu započeti komunikaciju pritiskom na korisnički profil u poruci unutar Community ili sa liste učesnika na ekranu na kom su informacije o zajednici. Kada se osete dovoljno prijatno, korisnici mogu jedno drugom otkriti svoj broj telefona i nastaviti neograničenu interakciju.
Viber grupni pozivi omogućiće pokretanje grupnog glasovnog poziva za do 5 osoba, i to dodavanjem korisnika na postojeći 1-na-1 poziv ili startovanjem poziva direktno unutar jednog grupnog četa. Ova funkcija će na početku biti moguća samo za glasovne, a kasnije i za video pozive.Zahvaljujući svežem interfejsu i pojačanim performansama, Viber 10 nastavlja svoju posvećenost stopostotnoj privatnosti korisničkih podataka, sa potpunom end-to-end enkripcijom, podešenom za sve privatne i grupne razgovore i pozive.

– Lansiranje verzije Viber 10 dolazi nakon intenzivnog istraživanja i testiranja, kako bismo usavršili i pojednostavili komunikacijske mogućnosti za mnogorojne korisnike širom sveta. U Viberu se svi vodimo našom osnovnom misijom da proizvod učinimo bržim, jednostavnijim i sigurnijim. Novi Viber 10 omogućuje korisnicima jednostavno i intuitivno povezivanje, a kao i uvek osigurava privatnost i zaštitu podataka korisnika. Nadamo se da će naši korisnici uživati u ovim promenama jednako kao i mi – jer ovo je potpuno novi Viber! ” – ističe Đamel Agaua, izvršni direktor Vibera.

 

Viber 10 za korisnike stiže na AppStore i Google Play prodavnice u narednim danima, a vi pratite Viber Srbija kako biste ostali u toku sa vestima i ažuriranjima direktno iz Vibera.

Foto: press