Pronašli smo najlepše i NAJJEFTINIJE novogodišnje ili CHRISTMAS džempere

novogodisnji-dzemperi-christmas-dzemperi

Praznična atmosfera i euforija ove godine verovatno će biti malo tiša nego uobičajeno. Nažalost, okolnosti su takve. Ali, ne treba dozvoliti da nas baš sve naputi, ni nada, ni vera, ni prazniči duh. Ako se život već skoro godinu dana odvija u “kućnom balonu” neka bar ti novogišnji praznici budu veseliji, na bilo koji način.

Nekome Christmas, nama novogodišnji

Ne ulazeći u to da li i čije običaje preuzimamo, ako su lepi – pa zašto da ne. Kad već ne slavimo Christmas u isto vreme kao i ostatak sveta, već nam je “svetija” Nova godina kao praznik, onda neka bude kako treba. I dok drugi za božićne praznike nose “ružne” Christmas (Xmas) džempere, mi nosimo novogodišnje. I, to uopšte ne treba da nam bude važno – važno je da u kući bude smeha i osmeha i samo veselo. Tokom novogodišnjih praznika obucite se svi u praznične džempere – i mama i tata i klinci – i napravite sami svoju novogodišnju čaroliju.

novogodisnji-dzemperi-christmas

Sniženje od 70 odsto

Ove 2020. godine najlepše i najpovoljnije novogodišnje džempere pronašli smo u C&A radnjama. Trenutno su na sniženju od čak 70 odsto. A izbor džempera će vas oduševiti (videćete u radnjama), od Deda Mraza u raznim varijantama, irvasa, zvedica, Merry Christmas natpisa, pingvinčića, do Ho Ho Homer Simpson varijante gde je Homer obučen kao Deda Mraz. S obzirom na to da je u C&A radnjama aktuelno sniženje od 30 do 70 odsto, na etiketama je zalepljen kružić u boji. Žuti označava sniženje od 70 procenata, pa ćete tako Christmas džemper koji košta 2.299 dinara platiti 689 dinara, a onaj od 1.999 sada košta 599 dinara. E, to se zove sniženje! Stvarno dobra ponuda. Ne propustite je! novogodisnji-dzemperi-christmasnovogodisnji-dzemperi-christmas

Foto: @ca