ODEĆA ZA POSAO NE MORA DA BUDE DOSADNA

Čak i kada na poslu imate određen dress code koji podrazumeva definisana pravila oblačenja, to ne znači da vaše odevne kombinacije za posao brzo mogu da postanu dosadne i neinteresantne.

Ako volite i najčešće nosite najklasičniju, ali i najefektinu i uvek dobitnu crno-belu kombinaciju, uz malo kreativnosti i pozajmljenih dobrih ideja sigurno nećete izgledati kao “konobarica”. Uz ove dve nijanse, u “najposlovnije” boje spadaju i siva, teget, tamnozelena, bordo, braon, bež…

Ukoliko se ujutru sve češće nalazite u onoj “nemam šta da obučem” situaciji pogledajte neke od inspiracija koje smo pronašli za vas – jednostavne su, svedene, elegantne… A vi – zavirite u svoj garderober i počnite da kombinujete.

I, ne zaboravite – uvek je dobro imati klasične crne/bele/sive pantalone – kaprili ili palazzo model (sa visokim strukom), belu košulju sa zanimljivim aplikacijama, tuniku ili bluzu neobičnog, asimetričnog kroja, mini/midi/maxi crnu haljinu, dobar sivi kostim od vune/tvida, efektne komade nakita, haljinu sa dezenom do kolena koja odgovara vašoj građi… Nadamo se da smo pomogli!

Foto: Pinterest