PRAZNIČNA KOLEKCIJA HAPPY HOLIDAYS FROM THE HILFIGERS

UNI_GL_01_HO15_150_39LAmerički modni klasik Tommy Hilfiger predstavio je prazničnu kolekciju i kampanju pod nazivom Happy Holidays from The Hilfigers. Ovog Božića, kultna američka porodica se uputila u omiljeno zimsko odmorište i u prepoznatljivom Hilfiger duhu dala poseban pečat prazničnoj euforiji. Kolekciju čine muška i ženska linija, kao i Tommy Hilfiger Tailored kolekcija koje su dostupne i u radnjama u Srbiji.
– Praznici su moji omiljeni trenuci tokom godine! Volim da okupim porodicu i prijatelje kako bismo proslavili u prepoznatljivom stilu – iskren je Tommy Hilfiger. Praznična kolekcija za 2015. godinu obiluje božićnim klasicima upotpunjenim novim krojevima, materijalima i luksuznim detaljima. Od porodičnih okupljanja do prazničnih koktela, kompletan look može da bude lagan i odiše glamurom.WSW_GL_01_HO15_72_RGBŽensku kolekciju čine navy koktel haljine sa čipkanim obodima, teget i beli džemperi sa šljokicama, čipkana pencil suknja, kao i navy A-line koktel haljina bez rukava sa kragnom optočenom šljokicama i metalik sivim kaišem. U muškom delu kolekcije naći ćete džempere sa rol-kragnom, klasične streč bele košulje na kopčanje, srebrne i indigo čino pantalone, burgundy džemper i teget prsluk. Tommy Hilfiger Tailored kolekcija sadrži tartan print odelo sa jednorednim kopčanjem, kao i navy blejzer sa crnim satenskim reverima. Neizostavan detalj je bela košulja i navy kravata.MSW_GL_01_HO15_72_RGBXMAS TAIL_GL_MSW_HO15_150_39LKampanja je nastala u Glen Cove, New York, a među glavnim protagonistima je plejada eklektičnih likova kao što su modeli Julia Hafstrom, Cora Emmanuel, RJ King, Bernard Fouquet, Mirte Maas i Miles McMillan, ali i novajlije poput Nathan Owens, DJ Fulano i Howard buldog.

Novogodišnju kolekciju možete naći u TOMMY HILFIGER radnjama u Beogradu – ŠC Ušće i u Kralja Petra 30. U Novom Sadu svratite do Zmaj Jovina 19, a modele ovog modnog brenda naći ćete i u Nišu, u ŠC Forum.

 

Foto: press