Predstavljena Maybelline Lash Sensational Firework maskara za dinamičnu gradsku devojku

Nova Maybelline Lash Sensational Firework maskara predstavljena je na spektakularnom događaju u Beogradu kojim je dominirao njujorški glamur. Prelepi ambijent krovne terase šoping centra Galerija bio je savršeno mesto za okupljanje beauty influensera, poznatih ličnosti, ljubitelja kozmetike i predstavnika najvećih medijskih kuća u Srbiji. Svi prisutni uživali su u atmosferi koja je verno dočarala čaroliju njujorških rooftop zabava, donoseći dašak “Velike jabuke” u srce Beograda.Maybelline Lash Sensational Firework maskara

Maybelline Lash Sensational Firework maskara za volumen i definiciju trepavica

Tokom večeri ispunjene elegancijom i autentičnim stilom, gosti su mogli da isprobaju novu Maybelline Lash Sensational Firework maskaru i uvere se zašto će Firework postati neizostavan deo svake make-up rutine. Zvanice su uživale u ekskluzivnim „makeup-separeima“ dizajniranim za savršene fotografije, dok su sa oduševljenjem isprobavali novu maskaru koja obećava izvanredan volumen i definiciju trepavica.

SuperSpark četkica za pun volumen

Ono što Lash Sensational Firework maskaru čini posebnom jeste njena SuperSpark četkica i formula obogaćena Pro Vitaminom B5, koja pruža 360° impresivan efekat, pun volumen i jasno definisane trepavice. SuperSpark četkica, inspirisana vatrometom, dizajnirana je da zahvati i razdvoji svaku trepavicu, a formula maskare obavija trepavice od korena do vrha, bez grudvica i razmazivanja. Maskara pruža neverovatan izgled – ultra-voluminizirane, izuzetno duge i savršeno uvijene trepavice.

Maybelline New York je udružio snage sa kraljicom samopouzdanja, Emily Ratajkowski, kako bi pokazala kako se to radi i unela svoju magnetsku energiju u ovu maskaru. Dizajnirana za dinamičnu gradsku devojku sa magnetskom FIREWORK IT energijom, ova revolucionarna dopuna kultnoj Lash Sensational porodici maskara stvara neodoljiv spoj stava, samopouzdanja i neosporivog stila, i slavi ženu današnjice koja zrači energijom i sjajem.

Cena: od 999 dinara na aktuelnom sniženju do kraja juna 2024.

Maybelline Lash Sensational Firework maskara

Maybelline Lash Sensational Firework maskara

Lash Sensational Firework