LASH CLASH: Nova YSL maskara za do sada neviđeni, izazovno vrhunski volumen

Lash Clash je nova maskara brenda YSL Beauty koja trepavicama daje izazovni, ekstremni volumen uz pomoć inovativno patentirane četkice za šokantno predimenzionirani učinak. Hrabrim potezom YSL je odlučio da zameni svoje legendarno zlatno pakovanje potpuno crnim, u overnoir couture boji, poput nijanse same maskare. Ne trebaju vam veštačke trepavice, dovoljno je da svoje, prirodne, uz pomoć nove maskare učinite nestavrno dugim.

YSL lash clush maskara cena

Lash Clash maskara izuzetno crnih pigmenta, sa sastojcima protiv razmazivanja

Formula YSL Mascara Volume Extreme Lash Clas pruža dosad neviđen volumen i pigmentaciju, zahvaljujući inovativnim aktivnim sastojcima u teksturi – izuzetno crnim pigmentima i sastojcima protiv razmazivanja. Najgušća tekstura maskare koja je dosad osmišljena u YSL laboratorijama sadrži najsavremeniju mešavinu sastojaka za veći volumen uz odvažno intenzivnu boju.
Inovativna tekstura maskare koju čini disperzija voska i ulja u vodi i kombinacija polimera, koji formiraju film, kao i sastojaka za produženje postojanosti, omogućavaju gustoj, a kremastoj teksturi maskare Lash Clash, da trenutno učini trepavice gušćim, sloj po sloj. U samo pet poteza, Lash Clash pruža do 200 odsto volumena i stvara šokantni, predimenzionirani efekat. Uz formulu koja je postojana do 24 časa, taj efekat traje bez obzira na to kako i u kojim uslovima provodite dan. Lash Clash maskara pruža sasvim novo iskustvo crne boje, s izuzetno crnim pigmentima i završnom nijansom overnoir couture. Trepavice su intenzivno crne, odvažne i guste. Formula bez mirisa maskare Lash Clash obogaćena je ekstraktom irisa florentina iz YSL vrtova Ourika, koji pomaže trepavicama da ostanu pune, meke na dodir i zdravijeg izgleda.

Lash Clash YSL mascara

Najveća četkica ikad proizvdena u YSL laboratorijama

Lash Clash ima najveću četkicu koja je dosad proizvedena u YSL laboratorijama za najveći volumen, od korena do vrhova trepavica. Četkica prečnika 10,5 mm formulom prekriva, obavija sve trepavice, čak i one najkraće, i to nanošenjem sleva na desno. Obavijajući trepavice, četkica ih uz pomoć odlične teksture produžava i povećava volumen od korena do vrha, stvarajući efekat podizanja na spoljnom uglu oka. Zarad maksimalne količine formule na trepavicama, četkica se sastoji od 260 ergonomskih vlakana i 4 žleba koji hvataju i prekrivaju svaku trepavicu, pružaju joj volumen i maksimalno iskorišćavaju formulu koja se nanosi u jednom potezu.

Lush Clush YSL maskara YSL

5 načina za dobijanje vrhunskog volumena uz Lash Clush

– Počnite s nanošenjem maskare od korena trepavica u unutrašnjem uglu oka. Pređite četkicom
kroz trepavice u smeru nagore i prema spolja
– Usmerite trepavice nagore i nakratko ih zadržite u tom položaju pre nego što ih začešljate ka gore kako biste ih razdvojili i produžili
– Nanesite maskaru na trepavice u cik-cak potezima, od korena do vrhova kako biste naneli formulu, nadogradili volumen i razdvojili trepavice
– Upotrebite samo vrh četkice kako biste naneli maskaru na pojedine trepavice u spoljnom uglu oka
– Nanesite maskaru na trepavice u cik-cak potezima nadole, od korena do vrhova, kako biste formulom nadogradili volumen i razdvojili trepavice.

Cena: 4.389 dinara /Jasmin i Sephora parfimerije

YSL Lush Clush maskara cena

Foto: press/@yslbeauty