Maybelline The Falsies Surreal Extensions maskara predstavljena na beogradskoj žurci

Maybelline New York, vodeći svetski makeup brend, u svoj portfolio najprodavanijih maskara dodaje najnoviju The Falsies Surreal Extensions maskaru. Tehnologija hibridnih vlakana u formuli daje trepavicama nestvaran volumen i dužinu, dok produžena heliks četkica (sa dlačicama raspoređenim u obliku spirale), ujednačeno raspoređuje formulu od korena do vrhova za izgled izduženih trepavica.

Maybelline The Falsies Surreal Extensions maskara

Maybelline The Falsies Surreal Extensions maskara za nadrealan efekat

Nova Maybelline The Falsies Surreal Extensions maskara ima nadrealan efekat – sa njom su trepavice 36 odsto duže i daju 10 puta veći volumen! To što izdvaja novu The Falsies Surreal Extensions od ostalih je nadrealna tehnologija. Uz postojanost do 24 sata The Falsies Surreal Extensions maskara donosi inovativnu transformaciju za nestvaran volumen trepavica. Tehnologija hibridnih vlakana i produžena heliks četkica sa svojim dugačkim češljićima doseže do svake trepavice, kako bi se dobio nestvaran efekat! Maskara je pogodna za osetljive oči, osobe
koje nose kontaktna sočiva, i oftamološki je testirana. Ima vegansku formulu, bez sastojaka životinjskog porekla.

Gigi Hadid i Maybelline avatar May

Nova maskara je toliko nadrealana da je za njeno predstavljanje odabran avatar. Maybelline avatar May pojavljuje se zajedno sa globalnom Maybelline ambasadorkom Gigi Hadid u predstojećoj kampanji za novu maskaru, koja spaja stvaran i virtuelni svet. Kako metaverzum nastavlja da bude nova platforma za društvenu interakciju, avatar May je samo sledeći korak na Maybelline putovanju ka istraživanju virtuelnog sveta.

Nova Maybelline The Falsies Surreal Extensions maskara predstavljena na žurci u nijansama novog proizvoda

The Falsies Surreal Extensions maskara predstavljena je u prepunoj sali Infinity centra u Beton hali, u Beogradu. I gosti su imali sličan osećaj na događaju – nadrealno dobra atmosfera, koja probija granice stvarnosti. Program je vodila Jovana Arsić, a muziku je puštala DJ Sara (Sara Janković). Atmosferu su dodatno zagrejale zvezde Džejla Ramović i Amna Alejbegović, kao specijalne gošće i prijateljice Maybelline brenda. Poznati Make Up Artist Aleksandar Đikić bio je u prilici da gostima prvi prikaže uživo, na licu mesta, nadrealne mogućnosti The Falsies Surreal Extensions maskare.

Maybelline The Falsies Surreal Extensions maskara

Maybelline The Falsies Surreal Extensions maskara

Maybelline The Falsies Surreal Extensions maskara

Maybelline The Falsies Surreal Extensions maskara

Foto: press