KÉRASTASE Fresh Affair – suvi šampon čiju je mirisnu notu dizajnirao čuveni kreator parfema

Od Kérastase brenda stigao je još jedan proizvod koji će vas oduševiti “na prvu”! Fresh Affair je novi, luksuzni osvežavajući suvi šampon u spreju, za suvo pranje kose. Prvo se zaljubljujete u izgled bočice, tačnije u njenu boju – najnežnija prljavoroze nijansa, baš poput sladoleda. Onda će vas osvojiti miris spreja. To je onaj miris svežine i čistoće, ali na savim poseban način, sa reskom svežinom nežnih cvetno-drvenastih-biljnih nota. Ustvari, mirisna nota je Glossy Neroli koja kombinuje mirise belog mošusa, cveta jasmina, limuna, bergamota, mandarine, lavande…, a kreirao ju je čuveni dizajner parfema Fabrice Pellegrin. Tako da je Glossy Neroli oda svežine koja ostaje u kosi i do 48 sati. I na kraju – ono najvažnije. Efekat čiste kose, bez obzira da li ste je prali pre dva, tri dana. Nakon nanošenja spreja kosa je živa i teško ukrotiva, kao tek oprana i stilizovana.

Dva ključna sastojka

Sprej je bezbojan, nema tragova u kosi niti bilo kakvog osećaja da je kose nečim ulepljena ili otežana. Savršen proizvod da osvežite kosu kad god to poželite, i gde god da se nalazite. Formula ovog proizvoda kombinuje dva ključna sastojka koji pomažu u apsorpciji viška sebuma na skalpu, pružajući trenutan osećaj svežine za rezultat lepršave kose:

Pirinčani skrob koji pomaže u apsorpciji viška sebuma, osvežava skalp i kosu
Vitamin E – sastojak poznat po svom zaštitnom svojstvu koji je posebno bitan zbog zaštite kose od
taloženja nečistoća kao posledice života u urbanim sredinama

Cena: 233 ml/ 3.200 din.

Kérastase Genesis protiv opadanja kose

Emily Ratajkowski, inače internacionalni ambasador Kérastase brenda, nedavno je podelila utiske, ali i strahove u vezi sa trudnoćom. Kako bi negovala i ojačala svoju kosu i zadržala njen zdrav izgled tokom ovog perioda, Emily je počela da koristi Kérastase Genesis liniju koja je kreirana kao odgovor protiv opadanja kose. Genesis proizvodi su lansirani pre tačno godinu dana sa željom da se svaka žena oslobodi straha od opadanja kose.

Foto: press