Predstavljena Nivea Luminous630 linija proizvoda za strije i pigmentne fleke na telu

Nivea Luminous630 linija proizvoda, pored proizvoda za negu lica, predstavlja i dva noviteta za  telo, tačnije za korekciju malih nepravilnosti na koži. Dva nova Nivea Luminous630 proizvoda – višenamenska krema za telo protiv strija i pigmentnih fleka i uljani serum za strije na telu, deluju na strije uzrokovane trudnoćom, hormonalnim promenama ili strije nastale usled promene telesne težine. Uz pomoć ova dva noviteta Nivea sada predstavlja svoj jedinstveni način delovanja u novoj liniji za negu tela koja izjednačava tonove kože i vidljivo smanjuje pojavu strija i pigmentnih fleka.

nivea luminous 630 strije

Nivea Luminous630 koristi 630 molekul koji dokazano deluje na strije

Na događaju održanom u Muzeju iluzija u Beogradu, okupljene predstavnike medija i influensere Nivea je podsetila koliko je lepo opustiti se i zaboraviti na brige. Kroz eksponate u samom muzeju, gosti su imali priliku da se upoznaju s efikasnom Nivea Luminous630 linijom za negu tela i saznaju kako će im Nivea Sun Dark Spot Control fluid pomoći da ove godine bezbrižno uživaju na suncu.
Nivea naučnici su proveli 10 godina detaljnog istraživanja i posmatranja više od 50.000 molekula kako bi pronašli najefikasniji za balansiranje prirodnog melanina u koži. Dokazano je da molekul broj 630 najbolje izjednačava razlike u boji kože, a sada se koristi u novoj Luminous630 liniji za negu tela koja dokazano smanjuje kontrast između strija i okolne kože.

luminous 630 strije nivea

Sva svojstva dva “čuvara” kože tela

Za vidljivu zaštitu od strija Nivea predstavlja Luminous630 uljani serum za telo koji efikasno deluje na strije za samo 2 nedelje. Jedinstvena formula uljanog seruma s patentiranim molekulom Luminous630 reguliše prirodnu proizvodnju melanina u koži i ublažava kontrast između strija i kože koja ih okružuje. Pored toga:
– Vidljivo smanjuje strije uzrokovane trudnoćom, hormonalnim promenama ili promenama telesne težine
– Deluje od prvog dana, a rezultati su vidljivi već nakon 2. nedelje korišćenja
– Pruža trenutan osećaj glatke kože na području strija i 48-časovnu hidrataciju.
– Redovna masaža sprečava nastanak novih strija.
Cena: 1.750,95 din/100 ml.

nivea serum krema protiv strija i fleka

Još jedan dodatak Luminous630 liniji proizvoda koji će vas oduševiti jeste Nivea Luminous630 višenamenska krema za telo protiv strija i pigmentnih fleka. Svojom laganom teksturom i brzoupijajućom formulom intenzivno hidrira kožu do 48 sati, ostavljajući je prijatno mekom i nahranjenom. Ova krema:
– Smanjuje vidljivost strija, fleka od sunca i pigmentnih fleka za 4 nedelje
– Pruža 48 sati hidratacije
– Lagane je teksture
– Brzo se apsorbuje.
Cena: 1.624,88 din/200 ml.

Foto: NIVEA press