PROBALI SMO: DIORSKIN NUDE AIR SERUM

 

20150410_120455
Ako se pitate šta to još revolucionarno mogu da smisle beauty-umovi make-up industrije, ne bi trebalo da vas zadovolje bilo kakvi odgovori ili prikazi novih proizvoda. U to ime FOLDER 39 predstavlja vam Diorskin Nude Air Serum, veoma tečni puder u vidu seruma koji se dozira pipetom! A da bi vam dočarali kakav efekat se njime postiže, kreatori ovog proizvoda kuće Dior reći će vam da nanošenjem ovog ultra-laganog seruma izgledate kao da vam je dašak svežeg vazduha ostao na licu ili da zračite i izgledate sveže kao posle celog dana provedenog u prirodi. Možda je dobra definicija efekta ovog pudera – najsavršeniji prirodni fotošop!

20150410_123936
Glumica Natalie Portman zaštitno je lice za Diorskin Nude Air Serum tečni puder

Formula: Iako je veoma tečne teksture Diorskin Nude Air Serum je srednje pokrivenosti, koriguje sve nepravilnosti na licu nastale hiperpigmentacijom kože, proširene pore čine jedva vidljivim, baš kao i fine borice koje dolaze s godinama ili usled mimike. Licu daje savršeno prirodan, blistav i svež izgled, kao posle dobro prospavane noći. Lepotu prirodnog i zdravog izgleda kože pojačava nova formula – baršunasto meka, poput somota, sa završnim mat efektom. U novu formulu Dior uvodi Oxygen Activ tehnologiju – inovativnu kombinaciju hiper-oksigenizovanih ulja, ulja brusnice, vitamina i minerala koji zajedničkim dejstvom revitalizuju kožu, opskrbljuju je kiseonikom da bi što više disala i tako je čini lepšom iz dana u dan.

20150410_123333

Nanošenje: Možda vam se čini da je ovako tečna formula pudera teška za primenu, ali odmah vam kažemo da grešite. Pipeta je zadužena za doziranje tečne formule baš onoliko koliko vam je potreno. Sadržaj iz pipete kanite za jagodicu prsta a zatim nanesite na lice. Nemojte strahovati da će vam tečnost curiti sa lica. Naprotiv, čim je nanesete na kožu ona se fino stapa sa njom, koža je brzo upija a puder obavlja svoj prvi zadatak – finim, obojenim pigmentima prekriva ten. Nanosi se prstima od sredine lica ka njegovim ivicama, a možete koristiti i četku za tečni puder.

20150410_121624

Test: Diorskin Nude Air Serum ne isušuje epiderm tako da je namenjen svim tipovima kože. Test na masnoj koži, koju pored sjajne T-zone uvek prate i proširene pore, svrstao je Diorskin Nude Air Serum u must have proizvode za ovo leto! Ako se pitate zašto, evo odgovora – savršeno lagana tekstura i sasvim dovoljna pokrivenost i korekcija tena idealna su kombinacija jer se sjaj na licu nazire tek posle petog, šestog sata od nanošenja. Dodatkom pudera u prahu sjaj se lako neutralizuje, a na vama ostaje da uhvatite dan! Za ovaj problematičan tip kože, zbog koga su mnoge dame u stalnoj potrazi za „all day looking good“ proizvodom – ovo je više od revolucionarnog napretka.
Savet: Pre upotrebe dobro protresite bočicu, ali tako da pipeta nikada ne bude u suprotnom smeru (okrenuta na gore). Bočicu zatim ostavite da odstoji bar pola minuta. Na ovaj način izbeći ćete razlaganje komponenti.
Kupiti u: Sephora parfimerijama, 30ml, 6.275 dinara.