MODERN BOHEMIA – H&M LETO 2015.

HM_Summer_Campaign_2015

Uz glumačku postavu supermodela, nova H&M kampanja za leto 2015. ujedno će predstaviti i muziku za nastupajuću sezonu uz ekskluzivnu numeru koju izvodi Axwell /\ Ingrosso, a reklama će premijerno biti prikazana 30. aprila na sajtu hm.com, pre nego što se pojavi na televizijskim i bioskopskim ekranima širom sveta.  „Modern Bohemia“ je linija odeće koja je zadužena za pozitivnu atmosferu u H&M ovog leta, a predstaviće se kroz šarene sarafane sa kašmirskim motivima i bikinijima koji se vezuju sa strane, kao i printovima tropskog lišća na dugim lepršavim suknjama i gornjim delovima bikinija. Jednobojni odevni komadi takože ostavljaju utisak, bez obzira da li je reč o tunikama ukrašenih belom čipkom, topova bez rukava i suknjama sa karnerima, ili crnim svečanim haljinama sa čvorićima spreda i haljinama sa dugim rukavima koje savršeno dopunjavaju ukrasne srebrne ogrlice.

Adriana Lima Behind the Scenes H&M 2015 summer
Model Adriana Lima na sceni snimanja spota za H&M summer 2015.

Bikini je ključni odevni predmeti sezone, posebno model sa trakom preko jednog ramena i donjim delom sa karnerima, ili pak bikiniji koje spreda i sa strane pridržavaju ukrasni metalni prstenovi.Pernila Vohlfart, glavni dizajner kuće H&M kaže da letnja kolekcija predstavlja sve ono što obožava kada je u pitanju leto – bikini za duge dane na plaži i romantični printovi na lepršavim haljinama za beskrajne noći sa prijateljima.

H&M Boehian

Za kampanju su angažovana četiri atraktivna modela: Džoan Smols, Nataša Poli, Daucen Krus i Adrijana Lima, koje se pojavljuju u ulozi akcionih heroja čija je misija da se dokopaju obale i uživaju u najlepšim trenucima leta.