PROLEĆNI COMEBACK ZA LJUBITELJE PRIRODNE ŠMINKE: STIGLA JE NOVA DR.HAUSCHKA MAKE-UP KOLEKCIJA

Dr Hauschka Look 2016 ComebackDr.Hauschka predstavlja Comeback make-up limitiranu kolekciju za proleće 2016. koja se sastoji od najpopularnijih komada šminke iz prethodnih, ograničenih linija lansiranih 2011, 2013. i 2014. godine. Ljubitelji prirodnog make-upa u novoj Comeback kolekciji pronaćiće favorite kao što su duo rumenilo, trio senki i balansirajući puder. Da je prirodna šminka šminka u pravom smislu odavno smo se uverili, kao i u činjenicu da ne oskudeva u bojama, intenzitetu i trajnosti da se postigne bilo koji željeni efekat – uključujući i večernji make-up. Eventualne nedostatke u odnosu na konvencionalnu šminku (recimo nedostatak vodootpornih maskara), nadoknađuje višestruko kvalitetnim sastojcima za negu kože u svakom preparatu. Dr.Hauschka make-up proizvodi ne sadrže sintetičke mirise i konzervanse, mineralna ulja, parabene i silikone i dermatološki su testirani na osetljivoj koži. Većina sastojaka je organskog porekla, ili sa čestih prirodnih staništa.DrHauschka Comeback - Eyeshadowpalette

Dr. Hauschka Eyeshadow Trio senki sa tri boje takođe imaju svoj comeback, posebno ružičasta nijansa iz kolekcije Dear Eyes linije lansirane 2013. godine. Luksuzna, zlatna paleta će vam sigurno “zapasti za oko” a tekstura senke je meka i buterasta, visokopigmetisana. Cena: 3.270 dinara.

DrHauschka Comeback - Kajal Eyeliner 08

Dr.Hauschka Kajal eyeliner 08 olovka za oči je meka, braon boje i može se koristiti i kao olovka za obrve. Ova olovka je iz kolekcije Chorus 2014. Cena: 1.700 din.

Dr Hauschka Comeback - balanisrajuci puder

Dr. Hauschka Balancing Teint Powder balansirajući puder je najtraženiji proizvod koji balansira masnoću u koži i održava dugotrajan mat izgled lica. Formula sadrži tri boje koje se blendaju na licu ili ih možete koristiti pojedinačno. Ovaj puder sadrži čistu svilu i 100% mineralne pigmente, a prvi put se pojavio 2011. godine u liniji Levander Dreams. Cena: 3.500 din.Dr Hauschka Comeback - Lipstick Novum 08

Dr.Hauschka Lipstick Novum 08  ruž za usne je jedna od omiljenih nijansi koju smo voleli. Kremaste je i bogate teksture, a posebnu draž daje mu miris biljnih esencija. Cena: 1.930 din.

Dr Hauschka Comeback - duo rumenilo

Dr.Hauschka Powder Rouge Duo rumenilo sa dve prolećne nijanse neće vas ostaviti ravnodušnim! Ne samo što izgleda prelepo ovako, u pakovanju, već isto tako deluje i na obrazima. Fine je pigmetacije, ne prejake, i baš zbog toga daje svež i zdrav izgled licu. Tamniju “cvetić” nijansu možete da koristite kao rumenilo, a svetliju nijansu kao hajlajter Cena: 2.520 din.

Novu Dr.Hauschka Comeback make-up liniju možete da nađete u beogradskoj Metropoliten parfimeriji.

Foto: press