ŽENA NA PUTU: UPEČATLJIVA PARFOIS KOLEKCIJA ZA NOVU SEZONU

PARFOIS 01 (37)Portugalski brend modnih dodataka Parfois lansirao je za ovo proleće i leto  kolekciju detalja namenjenih samostalnoj, nezavisnoj i autentičnoj ženi koja se na put sprema bez obzira na to šta joj se desilo u bliskoj prošlosti. Kampanja je snimana na Tenerifima, a ona putuje stazama koje vode kroz jedinstven i fascinantan pustinjski pejzaž. Sama odlučuje gde će da ide, pokazajući tako svoju snagu i slobodu. Nova Parfois kolekcija podeljena je u četiri linije kako bi se u svakoj od njih pronašla po neka žena. Cvetni dezen namenjen je romantičarkama. Glavni trend sezone biće tašne sa cvetnim printom i marame sa bogatim motivima cveća na crnoj pozadini. Završna obrada nakita podseća na antičko zlato a oblici su nepravilni, najčešće sa kamenčićima koji podsećaju na vitraže iz artdeco perioda.

Etno i folk kolekcija u ponudi ima tašne ukrašene kamečićima, vezom, perlama, resama i životinjskim motivima. Rađene su od reljefaste kože, antilopa i svile. Nakit liči na neku vrstu ručnih radova kombinovanih sa makrameom, prirodnim kamenjem i perjem. Kožne sandala sa platformom su takođe detalj na koji bi trebalo da obratite pažnju.

PARFOIS 01 (30)Elegantna i minimalistička linija opisuje minimalizam i sofisticiranost. Žena koja putuje ove sezone nosiće torbe jarkih boja sa animal printom i diskretnom grafikom. Nakit oponaša geometrijske figure a tu je i po koji detalj koji asocira na poludrago kamenje. Upečatljivi su komadi od poliranog srebra i zlata, a minđuše dobijaju sasvim novu formu.

U urbanoj i mladalačkoj liniji naćićete tobrice koje izgledaju kao da su nedovršene. Odlikuje je krupan nakit sa komadićima obojene smole i kamenjem koje podseća na džinovsko cveće.

Foto: press