REALNA PRIČA: REDITELJSKI PRVENAC GORDANA KIČIĆA USKORO U BIOSKOPIMA

Rediteljski prvenac Gordana Kičića film Realna priča je komedija o životu koja prati glumca Veljka Radisavljevića, a on ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Glavni junak misli da je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i sa slučajnim prolaznicima. U isčekivanju velike uloge za koju veruje da će rešiti sve njegove probleme, Veljko počinje da gubi osećaj za realnost.
– Kako sam se po prvi put istovremeno našao u ulozi glumca, reditelja i producenta, bila mi je veoma važna saradnja sa kolegama, i moram priznati da smo film “Realna priča” snimali na obostrano zadovoljstvo. Veoma sam zahvalan kolegama koji su imali sluha da isprate tekst i moju rediteljsku zamisao – kaže Kičić i otkriva da mu je najvažnija bila dobra saradnja sa glumicom Ninom Janković koja igra njegovu suprugu u filmu, kao i sa ostalom glumačkom ekipom, pre svega dugogodišnjim prijateljima sa kojima deli kadrove – Nebojša Cile Ilić, Branimir Brstina, Katarina Gojković, Vojin Ćetković, Dejan Lutkić, Gorica Popović, Svetozar Cvetković i Nenad Jezdić.

Svečana beogradska premijera filma “Realna priča” zakazana je za 12. novembar u Sava Centru, a od 14. novembra naćiće se na repertoaru bioskopa širom Srbije i regiona.

Foto: press