SAVRŠEN PRAZNIČNI PAR: 15 MODELA CIPELA ZA PREDNOVOGODIŠNJA OKUPLJANJA

Sezona prazničnih okupljanja, proslava i raznoraznih poslovnih druženja uveliko traje, i sigurno ćete biti u prilici da se pojavite bar na nekoliko takvih, ali u nešto svečanijem izdanju. Za ovakve prilike najvažnije je da odaberete savršen par cipela koji će vam poslužiti i za neke druče svečane prilike, možda baš za doček Nove godine. Važno je da ih možete uklopiti u ostatak zimske garderobe, mogu da budu metalik ili sa šljokicama, a ove sezone u trendu su i cipele od pliša. Od ovoga što se nudi u najposećenijim modnim radnjama kod nas pronašli smo 15 modela koji se odlično uklapaju u predstojeću prazničnu atmosferu.

MANGO salonke sa providnim bočnim stranama i crnim tufnama, 5.490 din. STRADIVARIUS metalik cipele prekrivene štrasom, sa srebrnom blok-potpeticom, 3.990 din. MASSIMO DUTTI cipele otvorene pete, rukom vežene, sa trakom za vezivanje, 17.990 din.ZARA burgundi kožne salonke sa ukrasom u vidu broša od kristalnih kamenčića, 6.990 din.ZARA cipele u stilu “riblja krljušt”, s aprelivom metlik boja, 6.990 din. STRADIVARIUS crne plišane cipele sa roze mašnom, 3.990 din.

MANGO metalik srebrne ciplelice, 5.490 din.

ZARA  satenske cipele sa ukrasima od perlica i kristala, vezuju se oko članka, sa nojevim perjem na zadnjem delu, 11.990 din.PULL AND BEAR dvobojne metalik salonke, s jedne strane plave, s druge – zelene,  4.790 din.

ZARA satenske burgundi salonke sa štiklom i đonom u kontrastnoj crvenoj boji, 4.790 din.

PRETTY BALERINAS špic baletanke sa ukrasom od tila, 18.900 din.STRADIVARIUS metalik salonke reljefaste eko-kože, 3.290 din. ZARA platnene salonke sa printom, 3.990 din.H&M satenske salonke sa ukrasom od kristalnih listića, 4.499 din.