SIENNA MILLER: ZAŠTITINO LICE LINDEX PROLEĆNE KOLEKCIJE KOJA 13. APRILA STIŽE U SRBIJU

 

SiennaHeartsLindex-2016-6

Modni brend Lindex predstavio je novu prolećnu kolekciju za 2016. godinu, a zaštitino lice ove linije je britanska glumica i ikona stila Sienna Miller. Kolekcija pod nazivom Sienna Miller Hearts Lindex donosi luksuzne, ali svakodnevne komade inspirisane glamurom sedamdesetih godina 20. veka. Kampanja je globalno lansirana 31. marta, a u radnjama u Srbiji ovi modni komadi  naći će se od 13. aprila. Sienna Hearts Lindex campaign

– Veliko nam je zadovoljstvo što je zaštitno lice Lindex prolećne kolekcije glumica Sijena Miler. Kolekcija Sienna Miller Hearts inspirisana je boho šikom koji se u popunosti uklapa sa Sijenininim ličnim stilom. Ključni komadi obuhvataju lepršave bluze, maksi haljine i zvonasti džins, veoma su udobni i drago nam je da će i dame iz Srbije moći da uživaju u ovim modelima i glamuru sedamdesetih koji sa njima dolazi – istakla je Jelena Zorica, brend menadžer za Lindex.

Glumica Sienna Miller nije samo poznata po dobrom stilu, već i po vrednostima života koje se poklapaju sa vrednostima Lindexa i koji prožimaju gotovo svaki aspekt njenog života. Ona zrači pozitivnom energijom, humorom i filantropskim pogledima na život, koje ostvaruje kroz dobrotvorni rad. Uloga mame učinila je savršenim izborom za brend Lindex.

– Brend Lindex slavi ženstvenost. On je intenzivan, ali ne i preozbiljan. Takođe mislim da su vrednosti brenda i kolekcije snažno dočarani kroz fotografije. Tokom seta smo se sjajno proveli i puno smejali! Verujem da je kod Lindexa upravo o tome reč – istakla je Sienna Miller nakon snimanja fotografija za Lindex prolećnu kolekciju.SiennaHeartsLindex-2016-12

– Oduševljena sam nežnošću tkanine bele bluze. Mogu da zamislim sebe u njoj tokom čitavog leta. Zvonaste farmerke su takođe fenomenalne, udobne su i odlično stoje! Oba komada su prava modna klasika, lako se kombinuju i odlično su iskrojeni – dodala je Sienna Miller.

U periodu od 13. do 20. aprila sve dame koje posete Lindex radnje i fotografišu se u nekom od modela iz Sienna Miler Hearts Lindex kolekcije imaju priliku da osvoje nagradu. Potrebno je da svoje fotografije u duhu sedamdesetih podele na svojim (otvorenim) instagram nalozima uz hešteg  #SienaHeartsLindex i tag stranice @LindexSrbija. Nagrađena će biti fotografija koja 20. aprila u podne bude imala najviše lajkova.

Foto: press