SIVO & KARIRANO: NAJTRAŽENIJI MODNI KOMADI SEZONE

Sivi karirani blejzer, kaput, suknja ili pantalone biće najtraženiji modni komadi ove jeseni, ali verujemo da sigurno nešto od ovih elegantnih klasika imate u svom garderoberu. Proverite. Ako nema u vašem, sigurno mama još uvek čuva toliko popularni britanski karo motiv. Oličenje je vanvremenskog i nepogrešivog stila i istovremeno savršen izbor za formalne, poslovne prilike. Uvek elegantna nijansa sive u maloj je prednosti u odnosu na smeđi karirani ton sa ovakvim dezenom samo zato što mnogo bolje ide uz crnu ili belu boju, praktičnija je za kombinovanje i bolje se slaže s drugim bojama od smeđe. Neutralna siva boja i klasični modeli sakoa, kaputa, suknji ili pantalona ove sezone olakšaće vam zadatak “biti u trendu i na poslu” jer ovi modni klasici oduvek su važili za klasične, poslovne, jednostavne, nenametljive… Karo kaputić ili sako možete nositi uz belu bluzu/košulju i džins, suknje odlično stoje uz crne bluze od trikotaže koje prate liniju tela i crne salonke ili špicaste ravne cipele. A isto to važi i za karirane pantolone. U nastavku slede modele koje smo pronašli u našim radnjama.

ZARA karo plisirana suknja, 3.990 din. MANGO blejzer, 6.490 din.  STRADIVARIUS palazzo pantalone, 3.790 din.

MANGO vuneni karo kaputić, 12.900 din. MANGO pencil suknja sa traka-kaišem,5.490 din. ZARA vuneni kaputić, 8.990 din.

ZARA pencil suknja, 3.990 din. MASSIMO DUTTI blejzer na dvoredno kopčanje, 17.990 din. H&M cigaret pantalone, 2.699 din.

H&M karo suknja sa kaišem, 3.199 din. H&M blejzer, 4.499 din. H&M karo suknja sa kaišem, 3.199 dinBERSHKA karo blejzer muškog kroja, 3.590 din.

Foto: Mango, Zara, Stradivarius, H&M, Massimo Dutti