TAPETE: MOJ DOM, MOJ KAPRIC

20131205_MT_HG_Kroko_199

Nova kolekcija Marburg tapeta Glöckler Deux ekstravagantan je način da uplovite u sopstveni svet luksuza! Optička igra za vaša „četiri zida“ je samo fraza, jer je reč o dezenima koji, igrajući se sa istorijskim motivima, ispunjavaju svoju ulogu već na samo jednom zidu, poput eklektične slike!

20131207_MT_HG_Feder_062

Barokni i rokoko elementi, kristalne aplikacije, reminiscencija na Folies Bergère i moderni kroko, suptilna igra boja kao što su koralna i kardinal crvena naglašavaju tehniku prefinjenih struktura i otvaraju vrata za optičko-istorijske igrarije u prostoru.

Nasuprot ovoj grandioznoj vizuelnoj igri nemački porodični brend (peta generacija) nudi i kolekciju Homestory – za one koji će u četiri zida potražiti beg od svakodnevice! Ova harmonična bajka sa tordimenzionalnom igrom i metalnim svetlucanjem pruža osećaj da ste našli rešenje koje će vas čuvati narednih pet godina bez sumnje da li je kombinacija paterna i pruga aktuelna – uostalom, bez brige, ovo je vaše skrovište od buke!

R_45050k

Da li se sećate prvih pahulja i dečjih razgledanja čudesnih kristala? Ovaj osećaj trebalo bi da oživi kada vidite stilizovanu kolekciju Diamond Dust (Rasch) – poznati oblici sada stižu u glamuroznom svetlu, na neutralnim mekim sivim i braonkastim podlogama. Arabeske i ornamenti imaju sasvim novi ton na površinama finog granulata: jedinstven spoj klasičnog i modernog!

R_57538k
Dovizia kolekcija ispunjava svaku težnju za elegancijom i lepotom! Blagi tonovi, simbioza osvedočenih vrednosti i moderne umetnosti, suzdržana lepota kao odraz istančanog ukusa, su ono što karakteriše ovu kolekciju namenjenu onima koji teže trijumfalnom osećaju da poseduju deo Cezarovog neba u svom ambijentu! Stilizovani ornamenti i fini prelivi u okviru solid-colour modela, čiju trodimenzionalnu igru podržava intenzitet svetlosti, u porostoru otvaraju vrata ove bajke.


Nasuprot ovome Home Vision 2016 (Rasch) je kreirana za svakoga ko od doma traži samo dobar osećaj, bilo da je to rustik, urbani ili tradicionalni stil… baš kao što hrana, krpice ili knjige koje čitamo govore o nama, i tapete će ponešto ispričati! Kolekcija je hrabar stav i odraz ideje o načinu življenja! Digitalni simboli, Sweet Love u pozamašnim dimenzijama, Lazy Sunday i šarmantni luksuz biće, na kraju krajeva, samo privremeni izbor vaše lucidnosti!

Foto: Marburg, Rasch

R_86250k