THE LITTLE BLACK BOOK OF BRONZERS: 8 IKONA U SVETU TOO FACED BRONZERA

WEB_LittleBlackBookofBronzers_Mini_Open

Drage make-up kolekcionarke,

upoznajte se sa The Little Black Book of Bronzers, paletom bronzera brenda Too Faced, još jednom u nizu koju bi trebalo da imate u svojoj zbirci. Ne samo zbog toga što se u njoj nalaze osam jedinstvenih beauty ikona među bronzerima svih make-up kolekcija ( kao i najnoviji Dark Chocolate Soleil), već i zbog toga što je reč o limitiranoj seriji, zato što proizvod izgleda i otvara se kao knjiga, sa tvrdim koricama koje su rukom oslikane. Kolekcija od osam bronzera idealna je jer je možete koristi svaki dan, za svaku priliku, uz svaki stajling i svako raspoloženje! Dizajneri su na unutrašnjoj korici osmislili nekoliko modnih kombinacija, tačnije sedam – za svih 7 dana u nedelji, i uz svaku preporučili koji bronzer bi trebalo koristiti.  Zato i ne čudi što ova priča o poslasticama za koje menjaju boju vašeg tena započinje sloganom: Menjajte bronzere često, baš kao što menjate cipele i tašne! Ili, kao što lepo i piše, ovo je jedan pravi mali ormarić za bronzere.

Najsavremenija tehnologija izrade svrstala ih je među najbolje bronzere u make-up svetu, a njihova najveća prednost je što kreiraju lep, prirodan izgled lica. I ne ljutite se na vašeg dragog kad, osim poljupca, poželi da uradi još nešto. Razumite ga, pa sva tri bronzera koja u sebi sadrže reč čokolada – i mirišu na nju! Little Black Book of BronzersChocolate Soleil bronzer obogaćen je antioksidantima, kakao prah-puder obezbeđuje mat finiš na licu i odgovara svim bojama kože. Idealan je za svakodnevno konturisanje i stvaranje efekta baš dobre preplanulosti.

Milk Chocolate Soleil je nešto lakša varijanta Chocolate Soleil bronzera (light medium matte). Stvara suptilniji efekat potamnele kože, licu daje više topline i baš ta osobina ga čini idealnim za osobe sa svetlijim tenom.

NEW Dark Chocolate Soleil je tamnija verzija Chocolate Soleil bronzera savršenog za stvaranje izrazito tamne, mat kože.

Snow Bunny je miks četiri sjajne nijanse koje na licu izgleda kao poljubac sunca! Odličan je za prirodno blistav izgled kože jer, u stvari, pre možete da ga koristite kao hajlajter, nego kao bronzer. Odlična stvar za akcenat preplanule kože posle odmora na moru!

Pink Leopard je fantastični trio koji kožu tenira miksom pigmenata i ostavlja blagi sjaj s obzirom na to da više ima efekat rumenila.

Beach Bunny je bronzer za koji summertime važi tokom cele godine. Četiri nijanse prirodno će osunčati vaše lice u julu, isto kao i u decembru, a najbolje će pristajati osobama tamnijeg tena.

Endless Summer postojan je 16 sati na licu pa ukoliko vam je neophodam all-day bronzing look, ovo je pravi proizvod za vas.

Sun Bunny je natural verzija bronzera u dve nijanse, sa blagim pink podtonovima i veoma uspešno oponaša prirodnu boju kože.

Too Faced dekorativnu kozmetiku kod nas možete kupiti u Sephora parfimerijama. Cena ove palete je 6.500 dinara.

Foto: Sephora press