TOO FACED MELTED: SAVRŠEN TEČNI RUŽ

20150425_171749
Too Faced Melted ruž, nijansa Melted Candy

Eksperimentišući po kozmetičkoj laboratoriji Jerrod Blandino, kreativni direktor Too Faced brenda, otkrio je da ruževi za usne nikada nisu izgledali tako lepo, da imaju tako intezivnu boju, da su tako bogate formule i fenomenalnog sjaja kao kada ih rastopite.  Tako je u carstvu epruveta, pipeta i menzura rođena ideja, koja pretvorena u proizvod danas nosi ime  Too Faced Melted. Melted su dugotrajni, tečni ruževi čija formula sadrži visoku, zasićenu pigmentaciju, raskošan sjaj i veoma je glatke teksture. Iako nije 100% mat nakon nanošenja, što je zapravo i nemoguće kada je reč o tečnim ruževima, Melted formula je veoma intenzivna i bogata pigmentima, usne je brzo upijaju da zaista imate utisak da koriste proizvod mat efekta.

Postojanost je, takođe, jedna od prednosti. Za čistu 5! Ako želite da povratite sjaj posle ru;ka, na primer, dovoljno je da nanesete ruž samo na središnji deo usana, jer ujutru iscrtane konture, uz dodatak Melted ruža, mogu da potraju i ceo radni dan! Jedina zamerka glasi: drage dame, ako imate dugu kosu koja nekad zaluta na lice, čuvajte se finih, tanušnih crtica u boji vašeg ruža tamo gde im mesto zaista nije. Ako vam vetar nanese kosu na tek namazane usne, obavezno u ogledalcetu proverite situaciju. To vam je dovoljan dokaz da su pigmenti zaista jaki! 🙂

2wtw

Nijanse ruževa su toliko živopisne i vesele – podsećaju na kutiju punu raznobojnih dečjih igračaka, a nova linija za leto 2015. dopunjena je sa još četiri nijanse: Berry, Strawberry, Marshmallow i Velvet.

Too Faced Melted ruževi u tubi imaju veoma precizan aplikator koji vam pomaže da sa lakoćom nanesete karmin. Sečen je pod uglom, a napravljen je od mekih vlakana, tako da vam četkica uopšte nije potrebna. Ruž se blagim stiskom tube lako dozira kroz šest mikro-kanala, a još lakše nanosi na usne. Ovaj Too Faced proizvod je vegan-friendly.
Samo u Sephora parfimerijama, 2.180 din.

Foto: Višnja Ivanić