“Ulični psi” Festival pasa svih rasa organizuje i izbor “najblentavijeg psa”

Ulični psi Festival pasa svih rasa i ove godine održaće se na Kalemegdanu, a sve posetioce očekuje tri dana igre, uživanja i edukacije sa ljubimcima. Festival počinje u petak, 14. juna i trajaće do nedelje 16. juna 2024. Tokom Festivala pasa svih rasa posetioci će moći da saznaju koji su to gruming trendovi za održavanje ljubimaca, kao i koji su proizvodi i preparati osvajaju pet industriju. Takođe, mogu da se dobiju veterinarski saveti, proba hrana, aksesoari i nove krpice kod izlagača. A ako ste pomislili da ste kod nas već sve videli, iznenadiće vas sokići za pse koji su prvi proizvod ove vrste u svetu, a na Festivalu će biti predstavljena i joga sa psima!

ulični psi festival pasa svih rasa

Ulični psi Festival pasa svih rasa uveo i novu kategoriju – najblentaviji pas

Ulični psi Festival pasa svih rasa je porodični događaj pa posetioce manifestacije čekaju spašene kuce koje možda mogu da postanu i vaš novi član porodice. Udomljavanje je važan faktor pa će tokom sva tri festivalska dana posetioci moći da udome životinje koje su spasili naši prijatelji iz Veterine Beograd i Animal Rescue Serbia.
U organizaciji Animal Rescue Srbija održaće se i neizostavni Temptation izazov, ovog puta sa sasvim novom kategorijom – “najblentaviji pas”, kao i humanitarna akcija pod nazivom “100 tona hrane” za sve one kojima je takva pomoć neophodna.
Ulaz za sve posetioce je besplatan, a manifestacija će početi u petak u 12 sati i trajaće do 20 časova, dok će u subotu i nedelju trajati od 10 do 20 časova.

festival Ulični psi kućni red

Foto: press