UPADLJIVE, RASKOŠNE, BOEMSKE: VISEĆE MINĐUŠE SA RESICAMA

Iz letnje sezone uskočile su odmah u jesenju, ali za ovaj deo godine viseće minđuše sa resama dolaze nam u nešto svečanijoj varijanti. Ukrašene su svetlucavim kamenčićima u boji, što je i logično jer – počinje party sezona! U Stradivarius kolekciji pronašli smo nekoliko modela koje možete kombinovati ne samo za svečanije prilike već su neki od modela sasvim korektni za svakodnevne prilike, pa čak i za posao, bez obzira na svoju XL dimenziju. Ovakve raskošne minđuše uvek su “bingo” dodatak dobroj modnoj kombinaciji, posebno onoj u crnoj boji, a najbolje izgledaju uz crne rolke. Probajte. Nema šanse da ne budu zapažene, vrlo su efektne, a s druge strane apsolutno nonšalantne i uklapaju se i najminimalnije shopping budžete.

Oba para ovih Stradivarius minđuša, i crvene i crne, naćićete po ceni od 599 din.Ovaj model je nešto širi i kraći, lepezast, sa dodatkom perlica u boji, 899 din.Velike srebrne suze osnova su za kraće resice, a ovakav model, osim u crnoj i teget boji, možete naći u još nekoliko nijansi, 599 din.

Osim minđuša sa resicama u Stradivarius radnjama čekaju vas još svečaniji modeli od raznobojnih kamenčića. Prvi model je 899 dinara, a viseći cvetići u nizu su 749 dinara.

Foto: Stradivarius

 

 

One thought on “UPADLJIVE, RASKOŠNE, BOEMSKE: VISEĆE MINĐUŠE SA RESICAMA

Comments are closed.