VICHY DERCOS DENSI SOLUTIONS: LINIJA ZA GUSTU KOSU, JAČU I DEBLJU VLAS

Početak jeseni je doba godine, sezona za koju je sasvim uobičajeno pojačano opadanje kose i, ukoliko stanje nije alarmantno, pomoć svakako možete potražiti u novim, specijalizovanim formulama koje sprečavaju gubitak dlake. Jedna od njih je i nova Vichy Dercos Densi Solutions linija formulisana za povećanje volumena, odnosno “mase” kose. Kolekciju čine tri proizvoda: Densi Solutions koncentrovana nega za tanku i retku kosu koja za povećava gustinu kose, Densi Solutions šampon i Densi Solutions balzam za tanku i slabu kosu koji je čini mekšom i vidljivo debljom.

 

Životni ciklus folikula dlake tokom godina se menja. Faza rasta dlake postaje kraća, a faza mirovanja sve duža. Aktivnih folukula je manje, sitniji su i kosa je krhkija i osetljivija na agresivne faktore. Eksterni faktori, kao što su UV zračenje, zagađenje, pušenje i stres nepovoljno deluju na folikule kose. Praktično, kose je sve manje,
gubi otpornost, više se lomi, smanjuje se debljina dlake koja postaje sve tanja, kosa sve ređa, tako da je njeno progresivno propadanje sve uočljivije.
Vichy Dercos Densi Solutions proizvodi direktno deluju na obnovu tanke, retke i slabe kose. ukupno povećavajući masu kose. Zvezda linije je Vichy Dercos Densi Solutions losion za teme glave sa antioksidansom resveratrolom i patentiranim aktivnim sastojkom stemoxydinom koji deluje intenzivno na teme glave, povećava broj dlaka i obnavlja masu kose. Ova koncentrovana nega svakim nanošenjem intenzivno deluje na koren dlake kako bi kosa bila vidljivo jača i izgleda gušće. Pruža trenutni efekat hlađenja za podsticanje mikrocirkulacije. Prijatnog je mirisa i sadrži polimere za oblikovanje koji kosi daju volumen od korena.
Kako da ga koristite? Sprej poprskajte na delove temena glave i u koren kose utrljajte količinu proizvodu koju ćete dobiti od pet prtitisaka na pumpicu. Rastrljajte sprej međ prstima i izmasirajte celo teme glave kako bi koža upila proizvod. Kosu ne ispirajte, jer formula ne sadrži parabene, silikone niti boju. Tekstura se brzo upija i ne ostavlja masni trag niti lepljive ostatke, a agensi za oblikovanje vlaknu kose obezbeđuju izdržljivost i povećavaju njen volumen već od samog korena. Cena: 4.529 din.
Vichy Dercos Densi Solutions šampon deluje od temena glave i uklanja nečistoće, dok istovremeno revitalizuje kosu celom dužinom. Ojačava je , čini debljom i zdravije izgleda. Sadrži aktivne sastojke ramnozu, vitamin E i Filloxane. Trenutni efekat hlađenja koji osetite tokom pranja kose ne treba da vas uznemiri, to i jeste cilj dejstva nove formule jer podstiče mikrocirkulaciju. Cena: 1.604 din.
Vichy Dercos Densi Solutions balzam za tanku i slabu kosu ima zadatak da je učini mekšom i vlas vidljivo debljom. Sadrži ramnozu, vitamin E i ceramid i deluje od temena glave tako što ga hidrira, a njegovo delovanje na vlakno kose podrazumeva obnavljanje posle koga je kosa jača, deblja i zdravijeg izgleda. Nanesite ga na teme glave i umasirati. Dovoljno je da deluje minut, a zatim ga isperite. Cena: 2.020 din.

Foto: press