VICHY DERMABLEND 3D CORRECTION: MOJ PUDER – MOJE SAMOPOUZDANJE

Lice je ono što svi vide na nama, po njemu se razlikujemo od drugih, ono nas čini jedinstvenim i posebnim, ali nimalo nismo srećne ako ne izgleda lepo. Kako bi vratio samopouzdanje svim devojkama i ženama koje imaju problematičnu, nesavršenu kožu Vichy je, u saradnji sa dermatolozima, u svojoj Dermablend liniji formulisao Dermablend 3D Correction puder savršene pokrivne moći. Ovo je korektivni puder koji pruža vidljiv efekat odmah nakon jednog nanošenja, a nadogradnjom slojeva “sakriće” sve ono na vašem licu što vas možda čini nesrećnim i nesigurnim. Formula je osmišljena tako da dodatno hidrira i matira kožu, koriguje nepravilnosti čitav dan (16 sati) a pri tom je veoma lak za nošenje, nećete imati osećaj maske na licu, a krajni efekat – izgledaćete prirodno i sveže.
Dermablend 3D Correction korektivni puder sadrži AlliAgel formulu a tekstura kombinuje vodenu i bezvodnu fazu koje se savršeno upotpunjuju i zadržavaju svoje najbolje osobine. Vodenasta faza pruža osećaj hidratacije i svežine vode na koži. Nakon nanošenja pudera na koži ostaje tanak, mek i baršunast veo, a zahvaljujući teksturi bez ulja i optimalnom odabiru mineralnih pigmenata – koža ostaje glatka od jutra do mraka.Kako bi dokazao da Dermablend puderi imaju visoku moć prekrivanja i da paralelno utiču na lepotu i samopouzdanje žena, Vichy je među Dermablend korisnicama koje zaista imaju problematičnu kožu lica, odabrao Mariju, Katarinu i Anu, koje su postale glavne zvezde nove Dermablend kampanje “Moj puder. Moje Lice. Moje samopouzdanje”.
– Kao neko ko je čitavog svog života imao ekcem, za mene je izbor pudera bio mnogo komplikovaniji od ulaska u drogeriju i izbora odgovarajuće nijanse. Godinama sam bila u potrazi za puderom koji će lepo pokriti crvenilo, bez iritiranja moje već veoma osetljive kože, istovremeno suve i problematične kože. Mojoj potrazi je došao kraj ovog proleća, kada sam na nagovor ljubazne farmaceutkinje rešila da probam Vichy Dermablend fluid. Najzad sam imala puder sa dobrom pokrivnom moći, koji je pokrivao svaku nesavršenost i nije izazivao alergije, osipe i akne – opisuje svoje iskustvo Katarina (21 godina).
– U pubertetu, sa pojavom prvih upalnih procesa rešenje sam našla u upotrebi pudera sa namerom da prekrijem svoje nesavršenosti i podignem samopouzdanje, ali to naravno nije bilo tako lako. Put ka potrazi za savršenim puderom za moju kožu je trajao dugo. Po preporuci dermatologa uzela sam Vichy Dermablend puder i sa prvim nanošenjem znala sam da je to ono što mi treba i što sam tražila. Svaku nesavršenost je prekrio, a mom licu dao novi sjaj i osećaj sreće što sam napokon našla idealan puder – naglašava Ana (26 godina).
– Imam bubuljice već osam godina. Ne mogu da kažem da mi to nikada nije bio problem. Mnogo puta sam poželela da budem neko drugi – devojka koja ima savršenu kožu bez ijedne proširene pore, mitisera ili bubuljice. Magiju Dermablend pudera videla sam stvarno kad sam ga skinula nakon prvog nanošenja. Koža mi je bila sveža i čista, a ne suva i iziritirana kao sa bilo kojim drugim puderom. Nisam verovala da će se ovo ikada desiti, ali konačno mogu da budem našminkana, izgledam prirodno i negujem svoje lice istovremeno – kaže Marija (19 godina).Dermablend puderi dostupni su isključivo u apotekama, hipoalergeni su, ne sadrže parabene, nekomedogeni su i obogaćeni sastojcima koji hidriraju i neguju kožu. Takođe, sadrže i UV filtere za zaštitu od štetnih uticaja okoline. Cena: Vichy Dermablend 3D Correction korektivni puder, 2.578 din.

Foto: press