VICHY IMA SJAJNE NOVITETE U IDEAL SOLEIL LINIJI: FORMULE PROTIV LEPLJENJA PESKA ZA KOŽU

Noviteti iz linije Vichy Ideal Soleil, koji obezbeđuju najvišu zaštitu protiv štetnog sunčevog zračenja, ovog leta će se pobrinuti da sigurno i zaštićeni uživamo u toplim i sunčanim danima. Imajući u vidu da, pored UV zraka, tokom boravka na suncu na našu kožu nepovoljno utiču i dodatni spoljašnji činioci kao što su so, hlorisana voda i pesak, Vichy je otišao korak dalje i osmislio efikasnu zaštitu prilagođenu stvarnim potrebama i navikama tokom boravka na suncu. Zahvaljujući novoj anti-sand tehnologiji, za svakodnevno aktivno izlaganje suncu, Vichy je razvio novo Ideal Soleil SPF 50+ mleko protiv lepljenja peska na kožu, kao i Ideal Soleil dečji sprej SPF 50+.
Da li ste znali da trljanjem peska o kožu, dok smo na plaži, uklanjamo sloj zaštitne kreme i time smanjujemo njenu efikasnost? Da se to ne bi dešavalo, Vichy je odlučio da razvije teksturu kojom će se sprečiti lepljenje peska na kožu, a istovremeno zadržati efikasnost zaštite od sunca. Ideal Soleil mleko protiv prilepljivanja peska na kožu SPF 50 + pruža visoku zaštitu od štetnog sunčevog zračenja, a da koža pritom ne bude lepljiva i vlažna. Zbog toga je inovativna i vodootporna anti-sand formulacija u ovom mleku savršena za sve aktivnosti na plaži. Mleko protiv lepljenja peska obogaćeno je i mineralizovanom termalnom vodom Vichy koja umanjuje svrab i umirujuće deluje na iritacije nastale kontaktom između peska i kože. Pakovanje je sa pumpicom što olakšava doziranje i nanošenje teksture nakožu. Cena: 2.696 din.
S obzirom na to da se mališani najradije igraju u pesku i tamo provode najviše vremena, anti-sand inovacija primenjena je i u Ideal Soleil dečijem spreju protiv prilepljivanja peska na kožu sa SPF 50+. Kako bi zaštita osetljive dečije kože bila što jednostavnija, ovaj sprej ima raspršivač koji ravnomerno raspršuje zaštitni faktor na dečiju kožu poput nežne maglice. Dermatološki je testiran i prikladan za dečiju kožu, ne sadrži parfeme dok mineralizovana termalna voda Vichy smanjuje crvenilo i osećaj svraba. Cena: 2.696 din.
Da li ste znali? Proizvodi za zaštitu od sunčevog zračenja gube veliki deo efikasnosti u kontaktu sa vodom koja razređuje zaštitne filtere, čime se trenutno i znatno narušava zaštitna moć, pa tako SPF 50 postaje SPF 30 u vrlo kratkom vremenskom roku. Upravo zato, Vichy je razvio posebnu vodootpornu formulaciju Wet Technology, koja omogućava nanošenje proizvoda direktno na mokru kožu i obezbeđuje da se voda odbija od kože, a zaštitno sredstvo se ne rastvara i zadržava se na koži, čak iako je vlažna. Ideal Soleil Wet-gel mleko SPF 30 ili 50 donosi poboljšanu zaštitu od sunca, čak i nakon plivanja ili sporta.
Novitet u istoimenoj liniji je i Ideal Soleil matirajuća korektivna nega protiv nepravilnosti SPF 30 – proizvod trostruke efikasnosti koji štiti kožu tako što sprečava nepravilnosti, neutrališe masni sjaj i koriguje fleke i pore. Cena: 2.388 din.