WELEDA SRBIJA POZIVA VAS DA DOBRIM DELIMA OBELEŽIMO “DETEMBAR”

Sada već tradicionalno, Weleda Srbija i ove godine će novembar posvetiti deci, a najlepši povod da se ceo ovaj mesec pretvori u “detembar” jesu dva međunarodna dana posvećena deci. Međunarodni dan deteta, ustanovljen 1954. odlukom Generalne skupštine UN obeležava se 20. novembra, a 17. novembar je Dan prevremeno rođenih beba i kao takav uvršten u kalendar Svetske zdravstvene organizacije 2011. 
Nizom akcija Weleda u Srbiji obeležiće ovaj “detembar” a jedna od njih je saradnja sa beogradskim Svratištem, koja traje već tri godine. Weleda Srbija i ove godine deo novca od prodaje najpopularnijih proizvoda za bebe i decu tokom novembra doniraće ovoj instituciji za dnevni boravak “dece ulice”. Po pet dinara za decu Svratišta doniraće svako ko kupi neki od Weleda proizvoda: Kremu za lice/telo od nevena, Pelensku krema za lice od nevena, Sapun za bebe, Zaštitni balzam za lice i Šampon-tuš gel (2u1), a svi ovi proizvodi će na prodajnim mestima biti označeni nalepnicama.
Weleda Srbija ovim povodom poziva sve koji su u mogućnosti da pomognu Svratištu, jer topla obuća i odeća za decu, sredstva za higijenu, školski pribor, slatkiši… uvek su dobrodošli. Da biste predali svoj paket ne morate ići do Svratišta, već to možete da učinite i u Kafe baru “16” u Cetinjskoj 15a u Beogradu.
Tokom novembra 2019. Weleda je obezbedila i popust od 20% na proizvode za bebe i decu, na velikom broju odabranih prodajnih lokacija.

Foto: press