LISCA VAM ŽELI NAJLEPŠE SNOVE I OPUŠTAJUĆI DAN KOD KUĆE

Kao dugogodišnji sinonim za kvalitet modna kuća Lisca ove jeseni predstavlja nam nove, pamučne modele pidžama iz programa za spavanje. Osećaj udobnosti, lakoće i prijatni trenuci u omiljenom ambijentu ono su čemu se radujemo pred kraj dana, naročito u jesenjem i zimskom periodu. Provesti ceo dan u pidžami? Uz dobar film, knjigu ili čašu vina? Može! To je dan za uživanje, a upravo Lisca modeli pidžama će vam biti dobri saveznici u ovakvim danima.
Moderna romantična pidžama sa leggings nogavicama i tunikom, Lisca Cheek Kiss Me prava je mladalačka pidžama za mirne noći. Tunika je jednobojna, a po celoj dužini rukava umetnuta je čipka, dok su nogavice pripijene, sa neodoljivim printom. Cena: 5.290 din.
Udobna pidžama Lisca Cheek Cheerful sa razigranim printom odličan je izbor za bezbrižne snove. Ovaj meki, mladalački i moderni model sastoji se od tunike, koja je nešto duža na zadnjem delu, i pripijenih leggings nogavica sa patentom. Cena: 5.290 din.Kraljevski, plišani komplet za spavanje ili leškarenje Royal Wish, iz linije Lisca Selection, ne samo što je raskošan za noćni odmor, već i idealan i za opuštajući dan kod kuće. Gornji deo je na preklop, sa šal okovratnikom, dok su duge nogavice krojene klasično. Cena: 8.590 din.

Foto: press