WELLNES BREAKFAST: ZAPOČNITE DAN DOBRIM RASPOLOŽENJEM

wellness-breakfast-sumsko-voce

Da je doručak najvažniji obrok u toku dana uče nas još od malih nogu, ali retki su oni  koji poštuju ovo “sveto” pravilo naših baka, i to najčešće zbog nedostatka vremena. Uz Wellness Breakfast možete da započnete dan dobrom energijom i dobrim raspoloženjem! Možete da ga iskombinujete sa mlekom, jogurtom, sokom ili sa voćem po želji i tako brzo dobijate ukusan i lagan obrok koji će vam dati dovoljno energije za početak dana. wellness-breakfast-badem-i-mleko

Svakodnevna upotreba integralnih žitarica jedan je od osnovnih principa pravilne ishrane. Zato Wellness Breakfast sadrži pet odabranih žitarica od celog zrna koje ga čine ukusnim delom uravnoteženog doručka, idealnim za početak dana. Bogat je vitaminima B1, B3 i B6 koji doprinose normalnom održavanju energetskog metabolizma, a dostupan je u praktičnom pakovanju u dva ukusa: kombinacija nežnog mleka i hrskavog badema, kao i osvežavajući ukus šumskog voća. Uživajte u punom ukusu koji vas pokreće i ispunjava optimizmom tokom celog dana!

OSVOJTE PAKET WELLNESS BREAKFAST! 

Dragi čitaoci, ukoliko želite da osvojite paket Wellness Breakfast proizvoda potrebno je da sa FOLDER 39 fejsbuk strane šerujte post po sopstvenom izboru, onaj koji vam se najviše dopada, a zatim nam svoje lične podatke ostavite u Message. Od podataka navedite: Ime i prezime, godište, punu adresu stanovanja i kontakt telefon. Tri najbrža čitaoca dobiće Wellness Breakfast paket na poklon!

Srećno!

Vaš FOLDER 39

 

Foto: press