ZA FIGURU KAKVU ŽELIŠ: MOĆ JEDNODELNIH KUPAĆIH KOSTIMA

Izbor kupaćeg kostima za mnoge dame je više nego delikatan projekat. Tom modnom detalju pridaje se posebna pažnja, jer za tih 10/15/20… dana odmora na plaži treba izgledati “the best”. Traženi model mora ispuniti mnogo zahteva kako bi se, pre svega, osećali opušteno i zadovoljno, ali i imali samokontrolu nad svim momentima na sopstvenom telu, kako bi naglasili prirodnu ženstvenost, izgledali elegantno, senzualno, odvažno…
Dizajneri kupaćih kostima iz godine u godinu predstavljaju modele najrazličitijih krojeva i silueta, ali, izgleda da izbor najčešće padne na one jednodelne.
Uz jednodelni kupaći kostim i male ženske trikove možete da preoblikujete tj. da popravite sopstvenu siluetu. Prugice, na primer, daju najbolji vizuelni efekat, samo treba biti pažljiv pri izboru. Uzdužne pruge preporučuju se nižim damama kako bi dobile produženi torzo i vizuelno izgledale više no što jesu. Ako ste nižeg rasta i imate koji kilogram viška koji bi da prikrijete poprečne pruge su za vas “zabranjene”. Nikako ne birajte takve modele jer će vas proširiti još više. Kupaći sa poprečnim prugama najbolje pristaje veoma visokim damama jer na taj način mogu optički da “skrate” torzo.
Modeli koji po sredini ili bočno, sa strane imaju neki dezen, na primer cvetni, mogu da produže figure i naglase liniju. Ako se na bočnim stranama dezeniranog kupaćeg kostima nalaze jednobojni umeci, takav model učiniće vas vitkijim i višim.
Jednobojni kupaći kostimi, posebno crni kao stari dobri klasik, najbolje ističu struk i izdužuju figuru. Pogotovo ako je donji deo visoko sečen.
Možda ste ovog leta 2020. zbog aktuelne situacije odustali od potrage za vašim idealnim modelom, ali trenutna stvarnost neće valjda previše dugo trajati. Dobar kupaći kostim uvek je dobra investicija i treba ga imati, za bilo koju priliku. U Lisca radnjama širom Srbije trenutno je sniženje cena od 50%. Pogledajte koji model biste ovog leta šetali po terasi, dvorišu, kraje reke, jezera… kako biste ga testirali za plažu u nekom budućem periodu. Kad za to dođe vreme. A i dobar šoping može da skrene pažnju sa svakodnevnice, bar malo. 3.995 din.

4.295 din.

2.845 din.

3.995 din.

6.013 din.

5.873 din.

6.853 din.

 

Foto: press/ Lisca