ZARA Hair linija za kosu nastala kao kreacija čuvenog frizera, očekujemo je uskoro

ZARA Hair linija za kosu postala je deo Zara Beauty kolekcije nazvane Everyday Basics iza koje stoji najtraženiji modni frizer Guido Palau. Kolekcija Everyday Basics i obećava vrhunski stil po veoma razumnim cenama. Guido Palau već 30 godina stilizuje kosu, radi za sve svetske modne kuće kuće i sa najpoznatijim frizerima, a njegov najzapamćeniji projekat, na samom početku karijere, bio je video spot za pesmu Freedom 90 koju peva George Michael. Palau je za tu priliku kreirao frizure za Supermodels – Naomi, Lindu i Cindy.

zara hair linija za kosu

ZARA Hair linija za kosu sadrži sve proizvode za svakodnevnu rutinu

Saradnja kuće Zara i Guido Palaua počela je krajem 2023. godine kreiranjem limitirane serije proizvoda za kosu „Glitter In Gold“ u kojoj su mogli da se nađu šljokice i gel za kosu za svečane, praznične prilike. Ispostavilo se da je to bio samo početak novog poglavlja sektora Zara Beauty. Zara Hair imenuje Palaua za kreativnog direktora Zara Hair linije za kosu i tako se rađa Everyday Basics kolekcija. Sastoji se od linije proizvoda za svakodnevnu negu kose – od laka za kosu do aktivatora kovrdža, preko regeneratora i pene za povećanje volumena.

Proizvodi razvijeni za sve potrebe kose

Everyday Basics linija sastoji se od 6 proizvoda za kosu, pre svega za stilizovanje. Tu su preprati za dodavanje volumena, za očuvanje forme frizure, uvijanje kose, za bolju teksturu kose, za lepši sjaj vlasi… Proizvodi mogu da se kombinuju, a najpotrebnija će nam biti veština da sopstvenim rukama napravimo željenu forme frizure.
Proizvodi su pakovani u bočice minimalnog dizajna, ali u bojama koje izazivaju “wau” efekat, potpisuje kreativni studio Baron & Baron, a za miris preparata pobrinuo se čuveni francuski “nos” Jérôme Epinette. Epinette vodi računa o prirodnim sastojcima i mirisima koji nisu previše invazivni.

Cene ZARA Hair linije za kosu

Zara Hair uskoro bi trebalo da stigne i u Srbiju, a što se tiče cena one se u Zara Slovenija kreću ovako:
– Zara sprej za kosu 12,95 EUR/ 200ml ili 6,48 EUR/100ml
– Zara balzam za stilizovane suve kose 12,95 EUR/150ml ili 8,63 EUR/100ml
– Zara aktivator za oblikovanje lokni/kovrdža 12,95 EUR/ 150ml ili 8,63 EUR/100ml
– Zara sprej za pripremu kose za feniranje, zaštitu od toplote i ravnanje vlasi 12,95 EUR/ 200 ml ili 6,48 EUR/100ml
– Zara suvi sprej za bolju teksturu kose 12,95 EUR/200ml ili 6,48 EUR/100ml
– Zara pena za volumen 12,95 EUR/200ml ili 6,48 EUR/100ml.

zara hair linija za kosu cena dinara

Foto: zara.com