ZIDOVI SA NOVIM KARAKTEROM: DOBRO DOŠLI U POLY DEC, SVET STRUČNJAKA KOJI ENTERIJER PRETVARAJU U UMETNIČKI ZAPIS

ok-dsc_0015

Porodična firma Poly Dec osnovana 2000. godine sa osnovnom idejom da na naše tržište vrati tapete kao dekorativnu oblogu zidova, nedavno je predstavila svoje beogradsko sedište, u novom prostoru u Siminoj 41 koji vam na najkonkretniji način dočarava čime se ova kompanija tačno bavi a šta sve može da učini od vašeg doma ili radnog prostora.Za dekorativne zidne obloge opredelili su se pre svega jer je dizajn, kao i tehnologija proizvodnje tapeta tokom proteklih decenija toliko uznapredovao da se njihovom primenom omogućava niz različitih rešenja kada je reč o atmosferi i originalnosti enterijera jer zidovima se na taj način daje nov karakter, dubina, dinamičnost…4-dsc_0024aTako da, kad vam ponestane ideja kako da oplemenite prostor u kojem živite, unesete boje i nove oblike, a jednostavne tonove zamenite živopisnim dekorom koji će razbiti jesenju i zimsku monotoniju preporučujemo vam da se obratite stručnjacima, dugogodišnjim arhitektama kompanije Poly Dec – ekskluzivnom uvozniku i distributeru vodećih svetskih brendova u oblasti dekoracije enterijera koji će svojom stručnošću i znanjem s lakoćom transformisati vaš životni ili poslovni prostor s obzirom na to da nude vrhunsku uslugu iz kategorije BESPOKE / CUSTOM TAILORED / CUSTOM MADE što u enterijerima predstavlja ideal koji svi žele da dosegnu.3-dsc_0023Kompanija Poly Dec svoja sedišta, osim u Beogradu, ima i u Podgorici, Zagrebu i Banja Luci i specijalizovana je za opremanje, dizajniranje i projektovanje enterijera različitih namena. U svakom od njih možete da pronađete elegantne tkanine od najfinijih prirodnih materijala za zavese, dekorativne elemente klasičnog ili modernog dizajna, mebl za tapaciranje nameštaja, tepihe, posteljinu, kao i zidne obloge i tapete, odnosno zidne obloge raznovrsnih obrazaca. Zidovi obloženi najfinijim tapetama od svile, lana, trske, kvarca i granita, dvoslojni parketi od najplemenitijih evropskih i egzotičnih vrsta drveta, dekorativni elementi od poliuretana klasičnog ili modernog dizajna, elegantne tkanine od najfinijih prirodnih materijala za zavese, draperije ili tapaciranje nameštaja, samo su deo programa u Poly Dec ponudi.6-dsc_0029Velika je zabluda da ambijent i enterijer čini nameštaj i njegov mudar izbor. Prostor pre svega definišu podovi, zidovi, tavanice i rasveta – to su četiri ključna elementa i, ako ih poštujete, otvara vam se mogućnost da poboljšate svakodnevni kvalitet života i da igrate bojama i dezenima. Kompanija Poly Dec danas je posebno ponosna jer zastupa ARTE, OMEXCO, CASAMANCE, ELITIS i ORAC DECOR koji se nalaze na vrhu piramide među proizvodima dekorativne zidne plastike. Proizvodi koji upotpunjuju vizuelni koncept zida i savršeno prate zidne obloge su dekorativni elementi od poliuretana, duropolimera i polistirina belgijske kompanije ORAC. Kao savremena zamena za gips, ovi materijali su čvrsti, dugotrajni i veoma lako se postavljaju.

Takođe je i ekskluzivni uvoznik i distributer nekih od vodećih svetskih brendova u oblasti dekoracije enterijera. Dugogodišnje iskustvo u radu tim arhitekata koristi da svojim klijentima osmisli prostor po ličnoj meri i želji, obogaćen najkvalitetnijim materijalima. Bilo da je reč o rezidencijalnim, stambenim ili javnim objektima, cilj je oplemenjen prostor u kome je boravak pravo zadovoljstvo. Zidovi obloženi najfinijim tapetama od svile, lana, trske, kvarca i granita, dvoslojni parketi od najplemenitijih evropskih i egzotičnih vrsta drveta, dekorativni elementi od poliuretana klasičnog ili modernog dizajna, elegantne tkanine od najfinijih prirodnih materijala za zavese, draperije ili tapaciranje nameštaja, samo su deo programa koji je u ponudi.

8-polydec-team-photo-03
Direktor Poly Dec kompanije Marina Đorđević sa svojim timom

U prijatnom ambijentu Poly Dec salona, ljubazno i stručno osoblje nudi usluge konsaltinga i pomaže u odabiru i kombinovanju različitih materijala kako bi krajnji rezultat zadovoljio želje i potrebe klijenata. Prilikom projektovanja enterijera, svakom klijentu se pristupa individualno, a rešenja mogu biti moderna, minimalistička, klasična, eklektična, retro ili rustična, ali uvek odmerena i dobro usklađena sa postojećim elementima u prostoru i zahtevima klijenata.

Na koktelu za medije upriličenom povodom otvaranja beogradskog sedišta kompanije Poly Dec u novom prostoru u Siminoj ulici, sa detaljima poslovanja ovog studija novinare je upoznao Ašok Murti, poznat kao ekspert kada su u pitanju modno ili enterijerno odevanje, a više detalja saznajte na www.polydec.rs.

Foto: press