ŽURKOM “ABSORB” KONCEPT 45 OBELEŽIO KRAJ USPEŠNE 2018.

Beogradska multibrend radnja Koncept 45 i ovog decembra priredila je nezaboravnu prednovogodišnju Absorb zabavu na kojoj je sa prijateljima i saradnicima proslavila uspešno završenu godinu.
Žurka je još jednom potvrdila vrednosti koje se u Konceptu 45 već više od pet godina beskompromisno neguju i slave: kvalitet, originalnost, aktuelnost, vrhunsku muziku, kosmopolitski duh i dobro društvo. Među brendovima koje je Beograd po prvi put upoznao zahvaljujući ovoj radnji, a koji su bili u fokusu i na samoj žurci, su GCDS, Lala Berlin, Nanushka, Etre Cecile, Boy London, Les Artists, Sarah’s Bag, Chiara Ferragni. Takođe, istaknuti su i sjajni domaći brendovi: Iva Stefanović x Koncept 45, Hota Hota, Hype Skin i Ruksag, kao i fantastičan nakit brendova Anton Heunis, Bijoux de Famille, Hermina Wristwear, Ek Thongprasert…
Na žurci „Absorb“ atmosferu su najpre podigli momci i devojke iz benda Turisti koji su živom svirkom sve prisutne podsetili kako zvuči dobar rokenrol. Nakon svirke, usledio je odličan muzički miks Uroša Milovanovića, a od početka do kraja večeri uživalo se u sočnim koktelima i dražesnim zalogajima koje je osmislio i priredio deli wine bar „Cveće Zla“.
Vredni tim Koncepta 45 posle predstojećih praznika odlazi na Paris Fashion Week, kako bi nam doneo nove trendove i nove brendove za 2019. godinu.

 

Foto: Nemanja Knežević