10 specijalnih izdanja za 10 godina Vulkan izdavaštva, uz dodatne popuste

Povodom obeležavanja 10 godina Vulkan izdavaštva, u knjižarama Vulkan širom Srbije i na sajtu vulkani.rs praznični popusti traju do kraja januara. U tom periodu sva izdanja Vulkan izdavaštva mogu da se nabave uz maksimalne popuste na sajtu vulkani.rs. Povodom jubileja, u ponudi knjižara Vulkan nalazi se i 10 specijalnih, redizajniranih izdanja knjiga za sva vremena i sve generacije.

10 godina Vulkan izdavaštva

Obeležavanje 10 godina Vulkan izdavaštva uz redizajnirana izdanja

Među izdanjima, kojima Vulkan izdavaštvo obeležava svoj 10. rođendan, našao se nenadmašni klasik Derviš i smrt, najčuveniji i najnagrađivaniji roman jugoslovenskog i srpskog pisca Meše Selimovića. Na listi 10 specijalnih izdanja Vulkan izdavaštva svoje mesto zauzela je knjiga još jednog domaćeg autora, koja, iako po žanru krimi-roman, takođe donosi univerzalnu priču o sistemu duboko ogrezlom u korupciju u kome ipak ima mesta za heroje. Novo ruho knjige Deca zla obradovaće kolekcionare specijalnih izdanja i mnogobrojne ljubitelje romana Miodraga Majića, jednog od najintrigantnijih i najpopularnijih pisaca aktuelne domaće književne scene. S obzirom na to da je odrednica „knjiga za sva vremena“ bila glavni kriterijum izbora 10 specijalnih izdanja, na policama knjižara Vulkan i na sajtu vulkani.rs mogu se pronaći i redizajnirana izdanja vanvremenskih dela genijalnog Oskara Vajlda, Slika Dorijana Greja, i čuvenog Antoana de Sent Egziperija – Mali princ.

U ponudi mnoštvo svetskih bestselera, klasici i popularna domaća izdanja

Od nastanka 2013. godine, spajanjem izdavačke kuće Alnari i Mono i Manjana, Vulkan izdavaštvo važi za najveću izdavačku kuću u našem regionu i lider je u oblasti izdavaštva. U prethodnoj deceniji ova izdavačka kuća je na srpsku izdavačku scenu donela mnoštvo svetskih bestselera, popularnih domaćih izdanja, ali i neprolaznih klasika. U prethodnom periodu u javnosti je postala prepoznatljiva i kao izdavačka kuća sa najatraktivnijim naslovima iz oblasti popularne psihologije, među kojima su konstantno najtraženiji Kaluđer koji je prodao svoj ferari Robina Šarme, Moć podsvesti dr Džozefa Marfija i Put kojim se ređe ide M. Skota Peka. U želji da izađe u susret svojim čitaocima, Vulkan izdavaštvo je u izbor 10 specijalnih izdanja uvrstio i najčitanija izdanja iz ove oblasti.

Obeležavanje 10. rođendana Vulkan izdavaštva u knjižare Vulkan širom Srbije donosi i redizajnirano izdanje uzbudljive priče o surovosti i strasti Sultanov harem: Sulejman Veličanstveni Kolina Falkonera, istorijskog romana Toma Rajsa Orijentalista, koji razotkriva misterije ljudskog karaktera u rukama mračnih sila civilizacije, i nezaboravne knjige o prijateljstvu i užasima rata Dečak u prugastoj pidžami, irskog autora Džona Bojna, koja je u svetu prodata u više od 9 miliona primeraka.

Za 10 godina Vulkan izdavaštva dodatni popusti i besplatna dostava

Kada su popusti u pitanju, od 9. do 31. januara, povodom ovog značajnog jubileja, na sajtu vulkani.rs cene svih izdanja Vulkan izdavaštva snižene su dodatnih 20 odsto, pored redovnog sniženja od 15 procenata. Kupovinom tri ili više knjiga ostvaruje se popust od još 10 odsto. Uz to, dostava knjiga je besplatna.

Foto: press