AMOUAGE Renaissance kolekcija inspirisana je magijom Omana

amouage parfem cena dinara

Renaissance kolekcijom koju čine četiri mirisa – Enclave, Crimson Rocks, Ashore i Meander parfemski brend Amouage obeležava početak nove ere u svojoj istoriji. Nalazeći inspiraciju u matičnoj zemlji brenda – Omanu, ove sofisticirane kreacije, izuzetno kontrastnih mirisa, stvorili su međunarodno poznati parfimeri: Domitille Michalon-Bertier (Crimson Rocks), Mackenzie Reilly (Ashore i Meander) i Julien Rasquinet (Enclave).

Novo rođenje brenda

– Amouage je poznat po stvaranju nekih od najfinijih parfema na svetu u poslednje tri decenije. Nastavljajući da Amouage priču gradim na ovom nasleđu, želim da povedem brend u nova istraživanja, na put koji će nas odvesti dalje u otkrivanju novih aspekata mirisa brenda Amouage – rekao je Renaud Salmon, novi Amouage Experience Officer koji će debitovati u ovoj epskoj mirisnoj odiseji sa kolekcijom Renaissance kojom se ujedno obeležava i novo rođenje brenda.

Mirisi magične prirode Omana

Renaissance kolekcija inspirisana je magičnom prirodom Omana koja oduzima dah, dočarava živopisne konture pejzaža, boje i svu njihovu lepotu. Jedinstveno estetsko iskustvo samih mirisa dodatno ističu prozirne bočice prelepih boja i kutije koje predstavljaju prava umetnička dela. Mirisi Renaissance kolekcije, dva ženska i dva muška, su Crimson Rocks, Ashore, Meander i Enclave.

amouage renaissance parfem cena dinara